Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi jste tu šaškárnu neprokouknul, když píšete:

"

Musím říci, že se mi velice líbilo, když zdejší muslimové přišli na mši na náměstí z Jiřího z Poděbrad v Praze a demonstrovali svůj odpor k terorismu a svojí ochotu integrovat se do většinové společnosti. Tato cesta je jistě hodná následování

Zdroj: http://evan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=546426";

1 0
možnosti
RS

Ono myslim nejde islamistum o nabozenstvi, ale chteji Evropu erodovat zevnitr. Oni svoje domovy rozmlatili tak dukladne, ze neveri ze se to nekdy podari sanovat. A tak se chteji presidlit do Evropy a zde zalozit kalifat. V Nemecku uz se jeden iman o to pokousel. Oblasti kde drive zili navstivi, jen kdyz si budou chtet zavalcit.

1 0
možnosti
IM

I45v93a95n 18M60i94n33á94ř

24. 8. 2016 15:38

Němci, jak se zdá, upadli do opačného - ale velmi mylného extrému ! Hitler je povýšil na panskou rasu a ještě ani tato generace se nezbavila děsivého traumatu z někdejšího nacizmu a z viny na hrůzách války a holocaustu ! Teď naopak nejsou schopni vzdorovat své - servilně naladěné neomarxistické vůdkyni - posedlé zničující snahou implantovat do Evropy ... nábožensky nesnášenlivý islám !

1 0
možnosti
JB

J19a52n 25B29l60a31ž56e96k

24. 8. 2016 14:48

Hezký článek, ovšem bez jasného vyznění. Ano Němci mají svoji historickou zátěž, i my ji máme. Vyhnání tří milionů spoluobčanů na základě jejich národnosti jistě přispělo k tomu, že u nás nyní vzkvétá "monokultura". Očekávat, že teze o prospěšnosti národní monokultury z úst Čechů německou kancléřku obohatí, je pomýlené. Rozdíl mezi námi a Němci je v tom, že oni se svojí historickou zátěží pracují a chtějí se z ní poučit, my nikoliv.

0 1
možnosti
Foto

Za tu "monokulturu" v Cesky vsak mohou hlavne Nemci. Nejprve vyhnali a vyvrazdili spoustu Zidu. Pak napadli SSSR v dusledku cehoz Soveti osvobodili-obsadili Ceskoslovensko. Teprve pak Cesi vyhnali vetsinu Nemcu a Slovaci hodne Madaru. Znacna etnicka cistka tom byla dokoncena. A aby to nestacilo, tak po 48. a po 68. emigrovala spousta schopnych Cechu a Slovaku. I schopni pochopitelne zustali a postarali se o to, ze narod byl zachovan.

2 0
možnosti
JC

J82i59r54i 80C46e15e

24. 8. 2016 11:06

Sobotka je arcipopulista. On sám nevěří tomu, co říká... Jak ostatně předvedl již několikrát v minulosti: "Předvolební sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a dnes v konfrontaci s realitou neobstojí" je věta, kterou nikdy nezapomenu.

A je jen s podivem, že tohoto bezcharakterního lháře voliči neustále recyklují.

5 0
možnosti
Foto

Covece, vy nechapete dialekticky materializmus!

PS. Ja take ne.

2 0
možnosti
BH

může být pro německou kancléřku velice obohacující, protože možná pochopí, že německá cesta islamizace není jediná správná volba

;-D;-D;-D chtip mesice... R^

5 0
možnosti
Foto

Predevsim je chyba, ze jejich cestu chteji vnucovat jinym narodum. Sobotka a Cesi by meli dat jasne najevo, ze jejich cestu nechceme. To myslim jiz Sobotka (a nejen on) jasne rekl. Ted je treba si nenechat jejich cestu do pekel vnutit.

Prekvapilo by mne, kdyby Merkel pochopila, ze jejich cesta dobra neni.

3 0
možnosti
Foto

Celkem solidni clanek. S jednou veci vsak zasadne nesouhlasim. Prehnana tolerance Islamu v Nemecku a tabu na kritiku jinych nabozenstvi nesouvisi v tak velke mire s Nemeckou nacistickou minulosti a snahou se s ni vyrovnat. Podobne to je napr. i v Nizozemsku (kde ziji) a ve Spojenych statech.

V NL pred zhruba 15 lety kritizoval ustavu, ze je sporna, protoze si v ni protoreci deklarovana svoboda projevu se zakazem diskriminovat jina nabozenstvi. Chtel, aby svoboda projevu byl postavena nad nabozenskoi svobofou. . Prvni se proti tomu postavili rabini a protestansti duchovni. Vedeli, ze pokud bude ostre kritizovan nebo zakazan islam, ze by casem mohlo dojit i na ne.

4 0
možnosti
Foto

Oprava - doplnek

V NL pred zhruba 15 lety kritizoval ustavu Pim Fortuin, ...

1 0
možnosti
ZB

Máte v textu chybu,Ježíš se narodil židovské matce a židovskému otci....

4 0
možnosti
DS

Pokud je věřící, pak věří, že to má správně (Bůh - otec - nemá žádný pozemský původ, přeci, a proto je z Josefa pouze otčím)...

2 0
možnosti
KC

Pan Sobotka možná pochopil, že s původními názory ve volbách neprojde. Čechů, kteří by doma vítali islám, nepřibývá, ale v nejlepším případě stagnuje. Pro Čechy je netolerantní islám právem nepřijatelný. Historická zkušenost Čechů a Němců je odlišná a kdo ji nebere v úvahu, dříve nebo později skončí.

12 0
možnosti
JJ

Jo a před nedávnem se mohl přetrhnout, aby sem dotáhl muslkmské imigranty. Tomuhle slizounovi se nedá věřit.

20 0
možnosti