Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P72a85v48e59l 10H54o70r91á66k

13. 6. 2016 11:57

Likvidace "chobotnice" kolem Bradáčové je jen v pořádku.

0 1
možnosti
Foto

Pěkná blbost.Pokud se Tuhý snaží reorganizací znemožnit vyšetřování kauz politiků, tak se dopouští trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby. On není osoba postavená nad zákony této země, spíše naopak. Další útok, jak tady naznačil pan "prokurátor", bude proti státním zástupcům. Je třeba Chovance s Tuhým zastavit a

v klidu vše prodiskutovat. Jen ten spěch a zřejmé lhaní ukazuje na nekalé záměry Chovance a několika politiků všech stran. Taková malá "polská" cesta k nastolení

práva vyvolených.

1 2
možnosti
JS

On je ola ako pometený.

1 0
možnosti
Foto

Za neúnosný stav považuji situaci, kdy dvě policejní složky (ÚOOZ a protikorupční oddělení) si vzájemně zatýkají své příslušníky. Příslušníci ÚOOZ pozatýkali také vysoké důstojníky vojenského zpravodajství - a to s velkým humbukem za přítomnost televizních kamer. Něco takové je v normálních zemích nepředstavitelné. Tam pokud selžou vysocí představitelé zpravodajských služeb, odstraní se z funkcí diskrétně, aniž by se o tom veřejnost dozvěděla. Chování lidí kolem dua Šlachta István opravdu silně připomínalo "Výbor pro veřejné blaho", tj. éru Jakobínského teroru za francouzské revoluce.

Proto nevidím na straně policejního prezidenta Tuhého žádné pochybení. Válka policajtů musí prostě skončit.

10 6
možnosti
HM

Ono to Babišovo čapí hnízdo je naprosto průkazný a zjevný podvod a co udělal Šlachta? Rozprášil policejní tým, který to vyšetřoval. Šlachta je gauner, pracující pro gaunera, nic víc.;-O

9 6
možnosti
Foto

Sice vám "bureš" nedá koblihu ale u Rittinga máte jistě velké plus. Tohle je zářný příklad selektivního vybírání informací pro zřejmý účel někoho pošpinit.

Doporučil bych si s předstihem připravit další negativní info na státní zástupce, protože oni jsou po Šlechtovi nyní na řadě. Je to jen průhledná,"polská" cesta k zařízení klidné práce pro klientelské hydry. "Bureš" sice nikdy neměl mít možnost fungovat v politice, protože jistě používá praktiky, které si přivlastnil v minulém režimu ale o čapím hnízdě rozhodne až EU komise. Stačí si počkat na výsledek.

1 1
možnosti
JSS

A není to z jedné stránky dobře, že nastává kolize - snad i boj mezi policajty samými a špikované prokuraturou a jinými politiky. Je načase !!! Už pár lidí vyřadit a pár uklidit mezi pruhované.....

0 0
možnosti
JH

J29a20n 80H20l42e22d76í51k

12. 6. 2016 14:21

Šlachta je buldozer a neopatrně zavadil o kantýnskou Nagyovou, nechtěně se dotkl Sobotkovy staré iniciatívy v OKD a aniž by co konzultoval s těžkou váhou Chovancem, rozjížděl své průniky do temných koutů až rozkrákoral dotčené veličiny.

2 6
možnosti
JH

J66a66n 61H29a35v81r53d76a

12. 6. 2016 18:03

Opravdu začal vyšetřovat OKD? Na co přišel?

1 0
možnosti
IG

I93v69o 67G94o14v91a11n

12. 6. 2016 13:00

Proč se má reorganizovat fungující útvar, který má výsledky - UOOZ, ale zkorumpované GIBS, která se musí obcházet aby se vůbec něco vyšetřilo, si nikdo ani nevšimne?8-o

5 5
možnosti
Foto

GIBS nespadá pod policii, ten policejní prezident Tuhý reorganizovat nemůže.

3 0
možnosti
MB

Reorganizace je běžná věc. Jeden z úkolů aktivního managementu, který má zajistit lepší a efektivnější fungování organizace. Čas od času je nutné napravovat různé disproporce, které postupně narůstají, zpřehlednit a vyjasnit kompetence jednotlivých útvarů a šéfů atd...prostě zajistit aby organizace fungovala jako tým k plnění zadaného poslání a eliminovat vnitřní nejasnosti, rivalitu či časem vytvořené nežádoucí stereotypy.

Jasně, že reorganizace může být dobrá i špatná...ale zpravidla vždy se setkává s odporem těch, kterých se to týká, a kteří jsou již zvyklí na zavedené pořádky.

Většinou je tedy doprovázena tichým a pasivním sabotováním takových snah. Občas, když se někdo cítí dostatečně silný v kramflecích, pokusí si dupnout, celé to shodit a prosadit si své.

A pokud jde o takové silné osobnosti....ani ve sportu nemusí trenér do týmu nutně zahrnout známou hvězdu, pakliže by to bylo na úkor fungování celého týmu..

6 1
možnosti
Foto

Reorganizace je v přímé gesci policejního prezidenta. Do toho mu nikdo kecat nemůže, ještě méně státní zástupci. O reorganizaci se mluví již tři roky, tedy o tom, že jsou dvě různá oddělení, která v podstatě spravují a řeší totéž. Jen to jedno, větší, bylo všude na novinových titulcích, ale s výsledky nula. Pro vaši informaci, autore, výsledek je soudní projednání případu s rozsudkem odpovídajícím námaze, řeknu-li to laicky, ne jen prázdný humbuk a nařčení kohokoliv z čehokoliv.

9 3
možnosti
MK

...tři roky. Proč se tedy spustila zcela nepřipravená, bez základního info pro st. zástupce, s kým budou komunikovat a to jen v souvislosti, že se obnovilo šetření kolem OKD?!!

Úniky informací z celé policie včetně GIPSu jsou běžné a proto s nimi nechce mít Šlachta nic společného a na druhou stranu, právě že nikdo do Šlachtova týmu "neviděl", musí pryč!

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik