Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slučování obou útvarů se připravovala před několika lety. Skupina, která reorganizaci připravovala měla pracovní název " Jsme jeden tým " Ve skupině, která reorganizaci připravovala byl i Šlachta. Reorganizace pro nedostatek peněz se v té době nespustila. Policie má stovky policistů lepší než byl slavný Šlachta. Jeho útvar pracoval na ekonomických věcech, které jeho útvaru nepříslušely. Na to byl jiný útvar, který byl specializován na ekonomiku a měl i k tomu patřičné odborníky. Protože si Šlachta dělal co chtěl docházelo k tomu, že na jedné trestné věci pracovaly dva útvary současně. Ten stav byl neurdžitelný a to byl důvod, proč se vrátilo k původnému návrhu na rerganizaci. Jediný komu to vadilo byla Babiš, protože Šlachta mu šel na ruku s spolu se stýkali, jak přiznal sám Babiš.

3 2
možnosti
ZB

Orgány činné v trestním řízení jsou zcela nefunkční, a to se vám zdá jako správná cesta, když alespoň to málo, co funguje je zrušeno?

1 2
možnosti
JH

J77a88n 16H29l67e95d82í87k

9. 8. 2016 15:00

Šlachta odhalil podrazy ČSSD a musel být odstraněn, stát se to v Rusku, byl by už půl roku po kremaci,-- neštěstí spočívá ve faktu, že čs občan se nic nedozví, že občan bude bombardován nepravdami a vůbec nic nezmůže,- to je obraz té vyšší tzv lidové demokracie, kterou nám tu sobotkové předvádějí

1 2
možnosti
Foto

Šlachta neodhalil nic.. Na co jeho útvar šáhnul byl ohromý malér, náležitě prodaný v mediích.

2 2
možnosti
MK

Něco tak hloupého,jsem dlouho nečetl....

1 1
možnosti
ZB

Reorganizaci policie neřídí Chovanec, ale mafie. Konečně dosáhla svého.

1 2
možnosti
Foto

Řídil to pan Beránek a mafie.;-D

1 2
možnosti
JR

J45a94n 63R53á75ž

9. 8. 2016 13:04

Chovanec je typická "rychlokvaška" , která se dílem náhody dostala do prostředí, jehož mechanismy fungování mají svoje pravidla a ve kterém se orientovat neuměl, a jak dnes přesvědčuje, dosud orientovat neumí. A tak místo toho, aby buď nová pravidla určoval nebo aspoň dohlížel na to, aby si policie nevytvářelo jen taková pravidla, která se jí hodí, bez ohledu na skutečné potřeby společnosti, tak se dostal do vleku těch, kdo mají zájem na tom, aby policie sloužila jejich potřebám. Chovanec je buď loutkou těch, kdo stojí v pozadí, ale skutečně ovládají náš život, nebo mu nabídli členství v tomto spolku, ovšem o tom silně pochybuji, neb jsou jiná třída, než je Chovanec. Spíše usuzují, že když se to nepovede Babišovi, je Chovanec jejich adept na příštího premiéra.

1 3
možnosti
Foto

Chovanec se zachoval jako chlap. Věděl, že reorganizace je víc jak nutná a před Babišem se nepokakal. Nemá jej moc rád, ale v této věci si jej cením.

1 2
možnosti
MB

Nezajímám se blíže o konkrétní podobu té reorganizace, nemohu posoudit jak dalece kvalitně byla připravena (ostatně to bude vždy jen subjektivní názor každého) ...ale jedno vím jistě, že již BYLA NUTNÁ.

Ta situace, kdy tu parta přemotivovaných policejních důstojníku s velkým humbukem "terorizovala" (i když třeba v dobré víře) podnikatelské i politické prostředí a působila i interní rozbroje, byla prostě již neúnosná.

Boj proti hospodářské i politické korupci musí být prací neokázalo, trpělivou, systematickou a důslednou...kdy se "střílí až na jistotu" ...a nevznikají jen účelově zneužitelné mediální kauzy.

Nejsem stoupencem ani Chovance ani ČSSD...ale jsem rád, že se do toho pustili právě oni. Od ostatních stran by to lidé vnímali, s ohledem na přetrvávající předsudky, ještě hůře.

4 2
možnosti
DB

celá akce byla mizerně připravena, jinak bychom to spolkli i s návnadou....prostě mají tma špatné poradce....asi dobře placené budižkničemy....a tak pan ministr supergeniální, který zvládl studium až k titulu jen za několik měsíců, neví, co s tím má dělat...ale to nevadí..nádrod dostane další kauzu a pak další a pak další a jště další a pak už nikdo nebude vědět , jak to bylo s tou reorganizací, a mezitím někdo napíše několik protokolů a jak v 1984 se jim přidá i vhodný datum vyhotovení, a když se někdo někdy pokusí o analýzu stavu na základě dokumentů, shledá, že vše bylo velmi v pořádku.....

TO JE NOVÝ ZPŮSOB VLÁDNUTÍ tedy jak udělat z lidí a z národa hlupáky.....a i na to potřebujete dost kumštu, třeba být herec nebo tak něco

3 1
možnosti
MJ

S článkem naprostý souhlas, to co si dovolil spolek ČSSD v čele se Sobotkou a hlavně s Chovancem mi připomíná Topolánko-Langerovké řádění v dobách nedávno minulých a už jsou oba dávno v čudu, už aby je následovala již brzy i tato dvojice.

4 2
možnosti
IV

Nežerte to všechno Burešovi. Všechno je jinak.

8 4
možnosti
DB

všechno je vždy jinak..ale jak jinak je to pro vás,,,?????:-):-):-)

1 1
možnosti
PV

Na soudruha Chovance se stačí jen podívatRvRvRv

2 4
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1997x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik