Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babišizaci státní správy je třeba poměřovat stavem před vstupem hnutí ANO do politiky. Tehdy musel Agrofert za každou dotaci a státní zakázku solit politikům a jejich bílým koňům 12 % úplatku. Tím aspoň zdůvodnil Babiš vstup do politiky. Samozřejmě solil nejen Agrofert, ale museli všichni žadatelé. Takže, když dnes máme Babišostán, tak co jsme tu měli před tím? Koruptostán?

7 7
možnosti

To je naprosto ryzí demagogie - nic platit nemusel. Prostě nemusel pobírat dotace ani státní zakázky. Jednalo se tedy o jeho vlastní rozhodnutí, že chce vysávat veřejné finance. Na příslušné úředníky či politiky mohl podat trestní oznámení za vyžadování úplatku, namísto aby si šel přidělovat dotace a zakázky sám (= skrze jím ovládané úředníky). Kromě toho se také přiznal k tomu, že je korupčník.

7 3
možnosti
Foto

J52o43s64e22f 56B71á90r10t90a

29. 6. 2021 13:37

V rámci toho co píšete by bylo vhodné také vrátit platy na původní úroveň zdravotníkům policistům hasičům, učitelům, vojákům, důchodcům. Snížit rodičovský příspěvek.....Pak už budete spokojený?

3 2
možnosti

Josefe, co to je za argumentaci? Vy popíráte princip zákonů fyziky -Spojené nádoby. Mám 1 litr vody a tak to naleji na stranu důchodců hasičů... Nejlépe těm, kteří mne zřejmě budou volit. Na dotaz, proč jsem ještě neudělal reformy, digitalizaci, infrastrukturu? - Neumenšil státní správu, proč jsem vyplýtval veškeré rezervy po Kalouskovi, sdělím - ANO, vím o tom, Konám lépe, vše zařídím, potřebuji být opět zvolen. A pokud podáte dotaz, kdy ANO fert začne platit daně - Až napotom ... :-)

6 0
možnosti

Jste velmi rozezlen na Babiše, ale máte tam podle mého názoru jednu zásadní závažnou chybu, která celý váš eleborát silně znehodnocuje.

Trestním stíháním přechází trestní řízení z fáze prověřování okolností, zda trestný čin spáchán vůbec byl, do fáze vyšetřování spáchaného trestného činu, a je proto zahajováno navíc až poté, co je dostatečně odůvodněn závěr, že jej spáchala určitá osoba. V opačném případě dochází k odložení věci.

Městské státnímu zastupitelství v Praze teď posoudí, zda návrhu policistů na stíhání 2 osob vyhoví, či případ podobně jako v září 2019 zastaví.

:-)

4 0
možnosti

D38a45v60i27d 92E25v51a75n

29. 6. 2021 11:58

Dal jsem Vám tam odkaz na ČTK. Ta informace je oficiální i podle twitterového účtu PČR. Tam má být pouze podána stížnost proti trestnímu stíhání...

1 1
možnosti

Dotační šejdířství obklopené mrakem parazitických byrokratů, zahalené molochem neprůhledné idiotské administrativy je jedním ze základních charakteristických znaků čtvrté říše. Dříve se jezdívalo práskat do Moskvy a teď se jezdí práskat do brusele, ale na to musí být silný žaludek i v neokoloniální gubernii že?

5 5
možnosti
Foto

Pane Fischer podle vás krást státní peníze je správné a chvalitebné. Ten kdo splní zákonem stanovenou povinnost naše státu oznamovat páchání trestné činnosti , že někdo neoprávněně krade státní peníze, tedy peníze nás všech a to ve výši 20 miliard je práskač. Podle vás se v právní zemi trestná činnost neoznamuje, anebo v zemích, kde je totalita.

5 5
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik