Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J94i31r51i 81V62r25a87b41e61c

3. 10. 2021 14:43

Nechapu, ze tolik Cechu da ve volbach hlas takove bezcharakterni osobe. Da se jen zato stydet. :-( (Rozhovor s jeho synem jsem videl)

5 0
možnosti
RP

Je zajímavé proč když Babiš mladší se celou dobu cítí zdrav nepracuje.Má kreditní kartu od otce, sice jen s denním limitem....vlastní vilu v Praze kterou se nyní snaží prodat, nechá si od otce platit ve Švýcarsku doktory. Přeci když mu otec ubližuje tak bych se s hrdosti nenechal ve 36 letech od něj vydržovat. Vzpomeňte si na usměvavé fotky z Krymu s novou partnerkou na kterých vypadal spokojeně a plánoval s ní budoucnost.

3 0
možnosti
JZ

Pravdou je, že Andrej Babiš ml. má potvrzení od psychiatra, že není duševně nemocný člověk. To jsou takové komunistické metody zbavit se nepohodlného člověka tím, že z něj uděláme duševně nesvéprávného. Ostatně Andrej Babiš starší jako registrovaný agent StB Bureš o tom jistě ví svoje.

11 1
možnosti

Nejsem žádným Babišovcem, ale mám dojem, že agentem StB nebyl. Pouze spolupracovníkem, jako ovšem tisíce dalších na všech pézetkách, kde spolupracoval každý. Už proto aby nad nimi byla kontrola v tom smyslu, aby si při obchodování nenechávali třeba provize atd. Tím, že označujeme Babiše za agenta StB, tak vlastně chráníme opravdové estébáky, co pronásledovali, mlátili a nechávali zavírat "nepřátele" socialistického režimu. Což Babiš jistě nedělal, na rozdíl od tisíců ostatních, na které se dnes už skoro nikdo nevzpomene. Takže když dnes mladí slyší Babiš estébák, tak si řeknou no a co, ta StB těžko mohla být nějaká extra špatná organizace, když tam byl i premiér.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Ne, že bych se zde chtěl některým čtenářům předem omluvit za smělost. Pouze varuji před následujícími slovy.

Tak tedy: To vyrušení pana premiéra na ústeckém mítinku ukázalo něco, co by si jinak veřejnost těžko uměla představit. A totiž to, že když je vůle někoho ocejchovat duševní chorobou, muže k tomu v ČR dojít takovým způsobem , že diagnostikové ve ztrátě soudnosti vyznějí, jako by jim samotným řádně šibalo.

0 0
možnosti
Foto

Psychiatr MUDr. Karel Kaufner studoval dokumentaci k případu Babiš mladší. V dokumentech není nikde uveden důvod, proč byl Babiš mladší po přivezen na psychiatrii a policejnímu pouty připoután a byla mu píchnuta antipsychotika. Neexistuje lékařská zpráva na základě jakého vyšetření mu byla stanovená diagnóza schizofrenie. Aplikace antipsychotik se nesmí do pacienta aplikovat bez předchozího důkladného vyšetření. Podle dokumentů nebyl k takovému postupu sebemenší důvod. Protopovová napsala , že se od roku 2008 léčí na schizofrenii. Přitom on v té době byl v USA, kde studoval, kde procházel velmi náročnými psychologickými testy a vyšetřováním a získal pilotní průkaz pilota první třídy. Dále se jmenovaný lékař pozastavuje nad tím, že pokud byl Babiš mladší tak nemocný, tak v případě takové nemoci se vyžaduje klid a ne jej odvážet na Krym do jiného kulturního prostředí. Oslovení psychiatři považují aplikování antipsychotik za více jak nemravné. Lékařka Protopovová byla tajemnicí Rady pro duševní zdraví při vládě a byla přítelkyní Babiše a pomáhala mu v případu Čapí hnízdo Pro Babiše a dceru Andreje Babiše napsala omluvenky, že jsou duševně nemocní a neschopní výslechu. Po provalení aféry s Babišem mladší zmizela. Babiš ji rychle uklidil. Babiš mladší je podle psychiatrů zdráv a netrpí žádnou psychickou poruchou.

6 2
možnosti

I kdybych měl s vlastním otcem jakékoli problémy, tak bych se proti němu určitě nespolčoval např. s organizátorem akce falešnej obchoďák. Pokud bych tedy byl duševně zdráv.

3 3
možnosti
Foto

"Komukoli z Vás" řekl, aniž tehdy tušil, že jeho slova budou záhy potvrzena příkladem falešné solidarity, bez níž by zneužívání psychiatrie bylo velmi nesnadné. Ten příklad však předčil běžnou praxi, v níž přispěchají na obranu kolegové psychiatři. Ale praktický lékař a inženýr ...... To je silná káva jako z pera G. Orwella. Vzpomněl jsem si i na LP Pink Floyd - Animals. Big man pig man, ha ha, charade you are...

0 0
možnosti
Foto

J69o67s76e68f 34B61á92r18t34a

3. 10. 2021 11:22

Soudní znalec z oboru psychiatrie MUDr. Karel Kaufner, tak to opravdu není. Jo z oboru psychologie. A o tom, že ho sehnala paní Pekarová Adamová, jste se také nezmínil, jsou k dispozici společná fota. Doporučuji rozhovor na DVTV: https://video.aktualne.cz/dvtv/babis-ml-muzu-byt-tim-kdo-dostane-otce-do-kriminalu-prevod-a/r~644b4bb8216011ecb02dac1f6b220ee8/

2 4
možnosti
Foto

Tak to opravdu je. Jo z oboru psychiatrie. A co se týče té fotografie, to je opravdu skandál, že se poslankyně ČR setkala služebně ve Švédsku s panem Kaufnerem(na oficiálním setkání s krajany):-) Opravdu mu ho sehnala? Nevím. Ale mohl jste mu psychiatra sehnat třeba Vy. V čase, kdy měli naši hrdinové v bílém bláto na hřišti.

3 0
možnosti
Foto

Jestli chtěl Andrej ml. Andreji st. něco sdělit - tak nejspíš mohl kdykoliv , nebo aspoň někdy. Čas a místo kdy to učinil mě vede k tomu, že úplně normální ten synek teda fakt není.

Což neznamená, že je psychicky nemocný - může být jen velmi dobře ovladatelný.

2 2
možnosti
Foto

Kdykoli nemohl sdělit otci, že má nový zdravotní posudek, neb nový je prostě nový, což v té chvíli znamenalo dokonce čerstvý. Takže je otázka, zda nejste poněkud ovladatelná spíše Vy. Otec o něm mluvil veřejně jako o duševně nemocném už v roce 2015, není-liž pravda? Tak mu přišel syn veřejně k tomu něco připodotknout. Logicky. S trochou sebeúcty je to snadné pochopit.

5 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik