Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

R^ Potěšil jste mne. Jako učitel jste mohl brblat, že to přinese více práce, brždění nadaných atp. To frontální vyučování jsem nějak přežil. Na druhém stupni si radši přečetl učebnici a hodinové výklady trávil pohledem na brdské lesy v dáli. Více projektové výuky by určitě prospělo. A více než do techniky investovat do učitelů, aby mohli mít méně žáků ve třídě.

0 0
možnosti
Foto

K inkluzi už se mi vyjadřovat nechce, ale musím Vám tady nechat aspoň vzkaz, že tím líčením hodiny s Mistrem Janem Husem jste odboural celou naši rodinu, jíž jsem při večeři právě tuto pasáž četla.R^

0 0
možnosti
VZ

No, jakkoli pana Klause juniora v celé řadě věcí zrovna dvakrát nemusím, tak ten příměr s novorozenci byl zásah pod čáru ponoru. Přesně takto to totiž vypadá. Jak učitelé, tak odborníci včetně těch vysoce erudovaných jsou zoufalí, protože tuší kdesi za horizontem pořádný malér, ale pré v médiích mají političtí činovníci a paní Mahuleny. Proč? Protože suchá fakta nikoho nezajímají. Vyhrává divadlo a to umějí lépe zastánci inkluze, neboť jsou si dobře vědomi, že pokud dojde na fakta, tak to projedou na celé čáře. Moc by mne zajímalo, kdo si to vezme na odpovědnost, až se ukáže, že to byl krok vedle a produktem je generace polopitomců schopných leda tak stání u pásu v montovně aut. Co si pak vezmeme na odpovědných politických činovnících a na nadšených Mahulenách?

1 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1997x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik