Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stát fronty je nepříjemné jak pro starší ročníky (mají své zdravotní neduhy), tak pro mladé (neradi čekají na cokoliv). Šlo spíše o toleranci, která se moc nenosí. Já zažila na poště čekající mladou matku, která se naštvala, když se jí slušně paní ve střední věku zeptala, zda jí může předběhnout, že chce jen dvě známky na pohled (patrně výletnice). Těch jmen, co padalo z úst mladé matky před malým dítětem, to jsem ještě nikdy neslyšela. Se slzami v očích vycouvala výletnice a nikdo se jí nezastal. Mám pocit, že pohledy z toho města nikdy neposlala. Jinak, když nepospíchám, běžně před sebe pouštím i lidi s malým nákupem, když mám plný vozík. Proč? Prostě jen proto, že doufám, že ohleduplných nás je víc a je jedno v jakém věku.:-)

0 0
možnosti
MP

Já jsem asociál, bych je z gustem vypi....l ;-D

0 0
možnosti
VV

To byli asi důchodci z polepšovny. Většinou se sjíždí z celé republiky a vyvolávají nepříjemnosti.

0 0
možnosti

To jsou takové  bláboli, aby bylo co napsat.

1 1
možnosti
PB

Nevím odkud jste,ale u nás jsem nic takového nezažil,když člověk slušně poprosil,každý ho bez řeči pustil.Ono také lékaren je tolik,že v nich moc nečekáte.

2 0
možnosti
Foto

Presne tak!!R^ Prijde mi, ze nadavani na duchodce se stalo ceskym narodnim sportem. :-(

2 1
možnosti
Foto

Zdravím, paní jmenovkyně. Život mě naučil otevřít pusu, když je třeba. Na místě oné maminky bych něco rázného zahulákala směrem k davu a své bych si ubránila. Ale když mi bylo tolik let jako jí, tak bych dopadla stejně, s pláčem bych odešla a ještě bych s tím doma otravovala manžela. Vy si žádné výčitky nedělejte, vždyť celkem o nic nešlo, nikdo nebyl ohrožený na zdraví či na životě a mladá paní získala zkušenost, sice negativní, ale i ta je potřeba.

0 0
možnosti
PV

P38a55v73e26l 73V72é53b18r

12. 1. 2014 17:37

Malé poučení z češtiny:

holt - český povzdech o významu inu, tedy či zkrátka a dobře (hovorově také halt)

hold - pocta

Komu jste tedy vzdávala poctu?

4 0
možnosti
PP

Ono je tam těch chyb víc ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 695x
Jsem žena. Matka, milovnice zvířat a přírody. Mám rada poezii. Moje motto: NETREBA SA HNEVAŤ, BEZ ZLOBY JE ŽIVOT MENEJ BOLESTNÝ.