Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Černý, já si to své prostřední jméno ("Miflonides") dal sám. Na svou obranu proti Vám a Vám podobným uvádím že jde o mé umělecké jméno. Je to hodně špatné? Chci se předvádět? Troufnete si na mne? Poslužte si.

Řeknete si že nemáte proč, že nepublikuji. Ale publikuji, to byste se divil. Jednak pod již uvedeným jménem, jednak pod nickem Miflonides. A tak jestli vám tak moc vadí víc jmen pohromadě, najděte si mne na Googlu a na mých blozích mi dejte co proto.

Že Vám to ani tak nestojí za to? Dobrá, přisadím. Chystám se publikovat jako bloger i na těchto stránkách. Vy se k něčemu takovému asi nechystáte, nebo ano?

A co Vám na autorce vlastně vadí. Jen to jméno? Není to trochu málo pro tolik zjevné zášti?

Aby nebylo pochyb. EVU ANNU EMMU STRNADOVOU považuji za mimořádný objev české blogové poezie. Zatím jen blogové, ale doufám že se s ní setkám i jinde.

A co vy? Zůstanete jen u toho jména? No to se asi nedá nic dělat, viďte. Hezký parný den. MMS P.S. EAES Vám před hodinkou odpověděla velmi trefně - že nemusí, nikoli nesmí. To mne vede k tomu že se Vás otevřeně ptám: jaký je Váš postoj ke svobodě? A teď nemíním jen svobodu umělce.

2 1
možnosti
JH

... považuji za mimořádný objev české blogové poezie    cha cha, to bude kvalita asi jako  vaše "umělecké jméno" , asi nový Kamil Princ !

1 0
možnosti

Vy trpíte schizofrenií? Dívám se, že budete dokonce roztrojená osobnost. Měla byste se rozhodnout, jestl Eva, Anna nebo Emma. Tohleto dělání ze sebe něco víc přidáváním si dalších jmen působí dost směšně.

0 0
možnosti
Foto

už dříve jsem jedné paní zde psala, že jsou to má jména a jsem na ně hrdá, nemám potřebu si přimýšlet další jména. To že se tak jmenuji by měl každý akceptovat, děkuji..

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 565x
Mé básně zde: http://fakinbasnik.blogspot.cz/

22 let starý/mladý člověk

 

Humor je nejdůstojnější projev smutku..