Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

to je to místo, o kterém se píše v příběhu Žítkovské bohyně?????

0 0
možnosti
Foto

Dle spisku páně Batisty oplachovat přirození vlažnou vodou.

3 0
možnosti

K46a53r32e92l 30B85o14č14e73k

11. 3. 2014 22:18

Člověk do deprese lehce upadne, ale pokud někdo chce dělat terapii psaním, blog, zvláště pak blog idnes není vhodné místo. Ne vždy, ale někdy pomůže zaměřit se na životy jiných, jít někam dobrovolničit, pomáhat, zkusit zjistit, že naše moderní civilizační depka je mnohdy jenom zástěrka pro jiné neduhy duše. Takový workshop také není k zahození, dřív to měli lidi zmáknutý, měli tolik práce, že neměli čas na analyzování dušinky. Možná, kdybyste zjednodušila život, nebyla v rozpolcení, zda jste Anna, Eva nebo Emma a přijala jednu identitu, bylo by lépe...Pište, ale s rozvahou. A zkuste uvažovat o šuflíku....Hodně zdaru.

1 1
možnosti
Foto

...a cukrovka je v zásadě taky zástěrka...8-oRv:-/

2 3
možnosti
Foto

Jinak Evě držím palec, není to zrovna srandaR^

2 0
možnosti
Foto

K diagnostickým radám níže: já bych navrhoval roznožit, předpažit levou a třikrát zakokrhat. Taky to nepomůže, ale je to kratší.;-)

6 0
možnosti
Foto

Pište, pište , pište. Je to taky terapie a pomáhá. Mě pomohla. Rady a porady jak máte žít ? Usmějte se pouze. Deprese je strašná věc, zlomenina nohy je proti tomu procházka růžovou zahradou .... Pište a držím Vám palce

2 0
možnosti
Foto

Nepotřebujete psychiatrii, ale zdravý životní styl. Nedržte nesmyslné diety, radujte se z maličkostí a změňte své priority. Takové pěkné, mladé děvče a tak smutné oči. Najděte toho pravého který je rozesměje.

 Představte si lidi kteří mají velké zdravotní problémy, jsou od mládí odkázáni na vozíček, na pomoc ostatních a s vědomím, že velké zlepšení nemohou očekávat, se dokáží těšit na další den..

Myslím, že jsme si každý prošel obdobím které nás deprimovalo a my z něj hledali východisko. Mně vždy ta myšlenka, jak malé jsou moje starosti, proti velkým starostem těch ostatních, postavila na nohy.

Přeji Vám, aby jste také takovou berličku našla.V

0 0
možnosti
Foto

Taková berlička na skutečnou depresi nepomůže.

10 0
možnosti
Foto

J83a14n48a 36M10a28j95o90v58á

11. 3. 2014 18:00

Blog je špatné místo pro terapii psaním, to se nevyplácí, dejte si pozor.

6 0
možnosti

Také Vám držím pěsti. Já Vám držím pěsti, to je štěstí. Psychiatrii znám jen "zvenčí", ale do nemocnice v Kroměříři jsem jezdila za taťkou. Při čtení Vašeho blogu jsem se tam vrátila, po letech,...V

1 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 565x
Mé básně zde: http://fakinbasnik.blogspot.cz/

22 let starý/mladý člověk

 

Humor je nejdůstojnější projev smutku..