Diskuse

Otrok

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AAP

Evo, jsem na blog.iDNES.cz dva roky a začátek bylo hodně těžký...ale když budu upřímná, způsobila jsem si to sama. Dostávala jsem skvělé rady, tak jako nyní Vy od Tinky, ale já byla palice dubová, horká hlava a brala si vše velmi osobně.

Člověk se učí celý život a i ve virtuálním, blogerském, diskutérském světě se dá naučt chodit.

Pište a utřídíte se, větřte mi...a jen tak mimochodem: "Nejste Kamil Princ?" ;-D 

Přeji Vám hezký den :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji :). Já si každé rady vážím, o to víc, protože jsem zde nová. Budu psát dál a doufám, že se zlepším. Navíc se mi to přes noc uleželo v hlavě, takže si z tohohle beru příklad :-). Kamila Prince neznám, ale vím, že tvrzením  nemůžu dokázat pravdu či lež :)

1 0
možnosti
Foto

Okej, končím diskuzi. Uvědomila jsem si chybu začátečníka. Své pubertální výlevy si nechám pro sebe, slibuji a beru si z toho ponaučení :):-)

3 0
možnosti
MK

Tomu říkám slovo mužeR^

2 0
možnosti
MK

Nekonečný příběh.........................geniální autor a zlý nechápaví diskutéři. Kolik těch článků zde na toto téma bylo. Zatím nekorunovaným králem je pan Petřík se svou stalkerskou trilogii. V

3 0
možnosti
TS

Dejte odkaz, ať autorka ví, co je ve hře ;-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TS

No, já tady na iDnesu svou tvář i texty mám, tak snad si mohu dovolit názor ;-)

Právě jsem si přečetla všechny vaše články i diskuse pod nimi. Myslím, že hlavní problém bude v tom, že si neuvědomujete, že píšete pro čtenáře o generaci starší, a občasným použitím vulgarismu nebo anglického slovíčka tu taky nikoho asi neohromíte... 

...a tím, že si teď stěžujete, to možná zabijete definitivně, protože to se tu moc nenosí, víte? Čtenáři nejsou od toho, aby uspokojili vás, ale vy od toho, abyste uspokojila je. Pokud se vám to podaří, ustane kritika, věřte mi. Tak to je, smiřte se s tím, nebo zkuste změnit portál - věřím, že se někde najde skupina čtenářů, která vaše myšlenky ocení ;-)

5 0
možnosti
Foto

Tady bych si troufla nesouhlasit:) Sama už nejsem úplně tak mladá, hrabu se do středního věku a myslím, že tohle co píšete není až takovým problémem. Autorka spíš píše trochu pro náročného čtenáře. Články proložené kromě vulgarismů a anglických výrazů stejnými fotografiemi z různé perspektivy jsou spíš trochu uměním, než běžnými články a proto to občas někdo nepochopí:) Vulgarity - umění s prvky dekadence:) Myslím, že pokud by tohle vynechala a napsala nějakej článek ve stylu "hele lidi, dneska jsem byla u vody, bylo krásně" tak to pobere úplně každej. Na druhou stranu těžko říct, jestli je to v současné chvíli její styl vyjadřování. Já ten hlavní problém vidím v tom, že má vyhraněný styl vyjadřování lidem, co se o to normálně moc nezajímaj a nevědí co to jako má bejt:) Nebo teda spíš problém nevidím, protože s věkem a moudrostí mi ty zdejší reakce přijdou úplně normální:))) Kdybych tu založila blog a dala sem básně co mám na literárních serverech, tak tu může bejt někdo, komu se to bude líbit, ale taky tady bude v populaci běžný procento lidí co si budou myslet, že jsem upadla:) V tom vidím hlavní "problém" já:)

0 0
možnosti
Foto

Evo, pokuste se od hloupých komentářů oprostit, nakonec vypovídají nejvíc o jejich autorech, ne o Vás. Vaše psaní je jiné, trošku neučesané, ale má něco do sebe:-)

1 1
možnosti
MK

Do sebe má něco každé psaní Vandy, ale tady jde spíše o brekot autorky, ne o její psaní. V době, kdy jsem psal politické blogy, tak jsem si musel vyslechnout věcí a nejen na diskusi, ale i v mailu a přesto, když začala cenzura, tak jsem diskutéry hájil

1 0
možnosti
Foto

Na diskuzi je někdy potřeba síla, to je pravda:) Pěkná básnička. Zkusila bych spíš možná volný verš:)

0 0
možnosti
BM

Diskuse k blogům patří a autor má počítat s tím, že se najdou i různí šílenci, kteří se baví jen tím kritizováním. Avšak je hodně těch, kteří jsou dobří diskutéři,a třebaže oponují, tak na úrovni.... Takže se na ty tzv. trolly vykašlete a pište a piste a pište.....V:-)

1 0
možnosti
Foto

J24a70n 62R38ý13z37n96a53r

22. 7. 2013 12:00

Když jsem s blogem začínal, byla ještě anonymní diskuze a pod mými články se objevovaly takové šílenosti, že jsem je neměl ani chuť číst.

Tak jsem to vyřešil tak, že jsem si tyto šílenosti pod svými články četl stále a stále dokola, až mě to nechávalo docela klidným.

Ale neměla byste si tím zabít sebedůvěru. Takže si nejdřív udělejte nějakou radost, pochvalte se a pak si něco pod svými články přečtěte ... a mávněte nad tím rukou, jak radí kolega Boháček.

Berte to jako otužování. Bohužel to pro život v této společnosti potřebujeme.

Jinak :-) :-( :-) ;-) :-/ ;-) :-) !

2 0
možnosti
Foto

No.. abych řekla pravdu, tento blog jsem si založila ve chvíli, kdy jsem ho objevila. Ani jsem nevěděla jakou má "sílu, moc". Docela mě to překvapilo, ale budu se s tím muset vyrovnat. S každou pochvalou přibude dvakrát víc kritiky. Tak snad to nějak přežiju. Hlavní je, stát si za svým :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 565x
Mé básně zde: http://fakinbasnik.blogspot.cz/

22 let starý/mladý člověk

 

Humor je nejdůstojnější projev smutku..