Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

skydream

26. 2. 2010 16:01
dobry tak ja taky :-)

jste generace 30 az 35 ? takze zakladka za komunistu byla! a z toho vyplyva vas materialismus a honeni se za pozemskejma statkama... protoze v detsvi vam utkvelo v pameti jak je uzasne mit prvni nike boty tak ted honite nove lambo..

nase generace 20-25 uz je jina a ne takhle zalozena. a myslim ze prave my jsme tu abychom konecne vymetli auguliasuv chlev plny amoralnich filozoficky totalni prazdnych rychlokvasek. je cas na revoluci a vas povazujeme za nepratele stejne jako padesatniky ktrere jste jeste nevyhnali vy!!! :-)

0 0
možnosti
EK

Deleter

26. 2. 2010 14:38
Mno,

musím vám teda říct, pane autor, že jste skutečně hrozní, vy a vaši kámoši.

0 0
možnosti
EK

Deleter

26. 2. 2010 14:40
Re: Mno,

Jo a tyhle floskule o vysokém tempu, které si žádá doba, to si nechte do vašeho klubu ráčů. ;-)

0 0
možnosti
KP

krysodlak pizmovy

26. 2. 2010 13:45
co hulis?

8-o

0 0
možnosti
HP

Fordána

26. 2. 2010 13:37
..

Vidíte, vy jste se zastavil a zamyslel;-D;-D

0 0
možnosti
X

xs123

26. 2. 2010 12:35
Stejně byste nebyli dobrými rodiči

Kindermanažeři, kteří si myslí, že mají ve třiceti dost zkušeností, nebudou dobrými rodiči. Kindermanažery jste se nestali díky nepružnosti starší generace, ale díky tomu, že starší generace nemohla cestovat a naučit se jazyk. A co nadělali škody- ti kindermanažeři! Vždyť  to teď  všechno po dvaceti letech začíná krachovat, po r. 2000 to jde u nás dost z kopce. Staří jsou naštvaní, když musí v práci pslouchat ty nesmysly od těch zkušených třicátníků, a potom volí levici, pročpak asi je dneska ODS tam kde je?  Možná ani nebude vadit, když se generace dnešních třicátníků a pětatřicátníků  nerozmnoží. Počítám, že ti dnešní dvacetiletí, kteří jsou sice blbější a rozmazlenější, už zase budou chtít mladé, oni jsou sice tak nějak hloupější, ale už nejsou tak křečovití, a tak na prachy a moc. Se nerozmnožujte, když vám to nejde. Nevadí.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

26. 2. 2010 12:51
Re: Stejně byste nebyli dobrými rodiči

s tím cestováním máte pravdu, ale pokud jde o výuku jazyků, bylo by dobré konečně se přestat vymlouvat.

Na základce jsme měli povinnou ruštinu, což bylo protivné ani ne snad kvůli jazyku samému, ale proto, že některé soudružky učitelky to příliš žraly a nutily nás učit se zpaměti agitační nesmysly. Ale kdo se nenechal znechuti a něco si zapamatoval, tomu to v dnešní době rozhodně není na škodu. kromě toho jsme měli na základce nepovinnou němčinu.

Na střední škole jsme měli volitelně povinnou angličtinu,  němčinu nebo francouzštinu a měli jsme jí véce hodin než té ruštiny.

A kdo chtěl chodit na jazykovku ve volném čase, měl z čeho vybírat. 

Takže řeči o tom, jak u nás bylo zakázáno studovat jazyky jsou dosti vylhané.

0 0
možnosti
AA

Saša

26. 2. 2010 11:13
Možná nemáte pravdu.

Možná stojí za většinou dobrovolného siglovství snaha nedostat se do malérů jako rodiče a nezpůsobit svým potenciálním dětem stejné peklo na zemi, jako ho rodiče svým rozvodem způsobili jim.

Přiliš mnoho mladých lidí je dnes psychicky velmi poraněných, protože už příliž dlouho trvá extrémní rozvodovost a počet lidí, kteří nevyrostli v rodině, ale v jejích troskách, v populaci stále narůstá.

Vsednete do auta, když budete vědět, že máte šanci 1:1 na to, že havarujete s vážnými následky? A navíc když už budete po dřívější autohavárii trvale invalidní? Těžko.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

26. 2. 2010 12:42
Re: Možná nemáte pravdu.

Pravděpodobnost havárie je do značné míry ovlivněna samotným řidičem a jen nepatrně automobilem.

0 0
možnosti
JS

jistota stonásobku

26. 2. 2010 9:24
Nepravda...

.... od kolébky do hrobu. V mládí běháš, skáčeš, lezeš na stromy a nemyslíš na to, že jednou zestárneš a budeš jenom sbírat plody spadané na zem. A co jako? Vždyť je to proboha normální. Vždycky přijdou mladší a lepší, podívej se na Jágra. Tak se tím netrap, bež si zasouložit, protože jednou budeš jenom smutně koukat a udělej si hezký víkend.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

26. 2. 2010 9:22
nu ...

komu to "sobectvi" nevyhovuje, nemusi se tim ridit, ze ano ... naproti tomu pokud takovy pristup nekomu vyhovuje, pak nevidim duvod, proc by se dotycny mel chovat jakkoliv jinak.

0 0
možnosti
F

flavy

26. 2. 2010 9:04
A o tom život je, ne?

Každý jsme jiný a každý jsme strůjcem svého osudu. Mně Vaše „sobectví“ neuráží. Dokonce bych takový životní styl sobeckým nenazval. Nahlížím na Vás jako na kohokoliv jiného. Pokud nepřekračujete zákon a nenarušujete moji svobodu, pak si dělejte, co chcete.

Tak jako se chovám k Vám, chovám se i k bezdomovci. Neupírám mu právo na jeho bezdomovectví. Jste pro mne stejní lidé, i když uznávám, že ve většině případů je mi milejší pach značkového deodorantu, než tři týdny nemytého těla.

Pokud jste nespokojen, potom si rodinu pořiďte, ale zrazuji Vás od toho, abyste se do toho nutil. Z vlastní zkušenosti vím (1,5 rok starý syn), že život s potomkem dopředu nepromyslíte. Vše je překvapující a vyvíjí se živelně, naprosto nezávisle od vaší vůle:)))

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

26. 2. 2010 9:01
Nesuďte podle sebe

jistě se i ve vaší generaci najde hodně celkem slušných lidí.

A pokud sám se sebou nejste spokojen, co vám brání založit rodinu.  Pětatřicet je optimální věk. Jak píšete, hmotně zabezpečen jste, vaše vyvolená zcela jistě taky. Kousek světa už jste viděli, zábavy jste si užili, takže až se odhodláte, nebude vás mrzet, že jste každý večer doma a vaše děti se s vámi budou mít jako v pohádce.

Tak do toho.

0 0
možnosti