Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

13. 12. 2011 11:40
exekutoři

to dotáhli na úroveń mafie vymáhající výpalné.....ze státu se stává regulérní nepřítelR^

1 0
možnosti
JK

kotja

13. 12. 2011 10:31
takže moje krédo

Ouřadu žádný přeplatek nenechávat, i kdyby šlo o méně peněz, než dám za bus, protože ouřad bude i bůra vymáhat s penálem. Je pravdivé.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

13. 12. 2011 10:19
Karma jak fík!!!

taky mě to ..........

jen by mě zajímala jaká by byla proti tomu obrana :-/

1 0
možnosti
TM

maly_pokemon

13. 12. 2011 10:28
Re: Karma jak fík!!!

Platit své dluhy řádně a včas? ;)

2 0
možnosti
R

roztomilyclovek

13. 12. 2011 10:10
Máte pravdu,

hyeny se ohánějí tím, že povinného „několikrát oslovily formou dopisu, ale dotyčný nikdy nereagoval“. Samozřejmě, že mu nikdy žádný dopis neposlaly, proč také, dotyčný by třeba ihned zaplatil a tím pádem by se výdělek hyeny podstatně snížil! Pročpak se zákonem neustaví, aby tedy hyena posílala dopisy pouze v obálce s červeným pruhem? Co tomu brání? Nikdo by se přece nemohl vymlouvat jednak že žádný dopis neobdržel, případně by hyena měla v ruce důkaz, že povinného několikrát oslovila a on že skutečně nereagoval... jenomže to by hyena přišla o velký zdroj příjmu a tím pádem i poslanci na ni napojení, neboť přeci není možné, aby v normálnímprávním státě mnohk kdokoli provozovat takovéto kriminální praktiky za tichého souhlasu státních institucí!

1 0
možnosti
L

lumin-oil

13. 12. 2011 11:36
Re: Máte pravdu,

ano, v mem pripade to sice byl urad MC, ale to se da zobecnit. Neprisla mi letos ani jedna slozenka na poplatky za psa (2x rocne). V lete mi prisel obycejny dopis, adresa psana rukou a uvnitr bububu, uredni rozhodnuti, ze kdyz hned nezaplatim, tak bude exekuce. Tak jsem mile dame napsala email, ze pokud nedostanu slozenku, tak si opravdu nevzpomenu, ze mam neco platit (to same plati v pripade Prazske energetiky, kdy jsem dostala mailem rozpis plateb a proste mi to nedocvaklo, ze to mam jen elektronicky) a ze posilat mi nejake uredni rozhodnuti nedoporucene je uplne padle na hlavu, protoze a) nekdo mi to muze ukrast b) muze se to ztratit c) muzu pak  tvrdit, ze mi zadny takovy dopis neprisel. Madam se poucila, byt slozenka opet neprisla a po dalsim pulroce jsem dostala totez bububu uz doporucene. Tak zas pockam, jak to vymysli pristi brezen.

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2575x
Jsem liberální pravičák, kterému není lhostejno v jakém světě žijeme.

Seznam rubrik