Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

-cis-

12. 1. 2012 15:22
A jsme u jádra věci

Může být člověk označen za předpojatého jen kvůli barvě kůže, případně absencí předkožky?

0 0
možnosti

arkanarkan

12. 1. 2012 15:18
Pořád mi nějak uniká jádro věci...

Taky jsem si jen pro zajímavost zjistil co zmíněná dáma pronesla tak hrozného a nějak nechápu za co je souzená? Podle mě byl její projev tak všeobecný, že opravdu záleží na každém jak si jej vyloží. Její projev je souzen za nějaké co kdyby náhodou... V jejím projevu není jediná konkrétní narážka na nějakou skupinu či rasu tak proč je kkolem toho takovej humbuk? Velmi zajímavý je názor nějakého Hasana (viz zde: http://hassan.blog.idnes.cz/c/240399/Lucie-Slegrova-ceska-neonacistka-ktera-ma-zmatek-v-hlave.html ) a podle mě je už jeho názor postižitelný pr překrucování.

1 0
možnosti

arkanarkan

12. 1. 2012 15:21
Re: Pořád mi nějak uniká jádro věci...

Vždyď pod pojmem "vyvolencům" si můžu představit Kalouska, Nečase a spol. protože co ta banda v posledních letech předvádí hraničí se šílenstvím. Pod pojmem "vyvolencům" si zrovna tak můžu představit KSČ. Můžu si pod tím představit lobisty, zazobaný podnikatele co za podivných okolností přišli k majetku, zrovna tak si pod tím můžu  představit policii, protože co má dělat nedělá. Ale někodo si dosadil výraz žid, nebo cikám a hned je to u soudu?

V tomhle státě je svoboda slova pokřivená úplně stejně jako je pokřivená celá vláda a její zákony. Opravdu se začínám bát naší demokracie a začínám se pomalu stydět za to, že jsem čechRv

0 0
možnosti

Mama Kami

12. 1. 2012 14:39
Celá naše demokracie

Stojí na "on sice nic nedělá, ale mohl by".

Viz preventivní války, třeba.

Toto prizma je široce uplatňováno v zahraniční politice členských států NATO, nechápu, jak někdo může být tak pitomý a očekávat, že stejnou taktiku neuplatní mocní vůči "nepohodlným" kteréhokoli druhu, vůči tzv. vnitřnímu nepříteli.

Vy si fakt myslíte, že pandury má naše armáda kvůli hrozbě pozemní války?

Jaká naivita...8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2575x
Jsem liberální pravičák, kterému není lhostejno v jakém světě žijeme.

Seznam rubrik