Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

7. 1. 2012 18:28
markety v klidu střídám

a tak beru vždy z toho co vidím, a nic mi neschází - jinak ideální je vyrábět takový produkt, o který by se markety u dodavatele rvali - ovšem jestli danone, yoplait, vian či co ještě, nevyjde to vše nastejno?;-D

0 0
možnosti
A

Alfie

3. 1. 2012 17:43
Jako zákazníka mě to štve!

Když se tu objevily první velké markety, uvítala jsem bohatý sortiment, včetně kvalitnějšího zboží, které se v malých obchodech neprodávalo, nebo musel člověk oběhnout několik míst, než nakoupil vše, co chtěl. Tady bylo vše pohromadě, otevřeno do pozdních hodin, prostě paráda.

Dnes, po nějakých 10-15 letech, už zase obíháme krámy a sháníme - tady mají dobré máslo, ale pro oblíbenou paštiku musím jinam a pro pěkné hrozny zase jinam a některé zboží zmizelo snad všude. A jelikož si opravdu nemohu  obstarávat nákupy v pracovní době, jsou mi i mnohé "malé krámky" nedostupné - v tom lepším případě končí v 18 hodin. Ale hlavně že jsou všude slevy a akce a "nejnižší ceny pro vás" - ovšem za jaký humus? :-(

0 0
možnosti
P

pěnice

3. 1. 2012 14:48
Víte, zase je to jen o poptávce.

Já si třeba nekoupím něco ,co nechci jen proto, že mnou požadovanou věc nemají. Zajdu si tam, kde ji mají. Stejně tak nekupuji uzeniny v supermarketu, ale mám vyhlídnutý obchod, kde dodává zboží  menší, spíše domácí výrobce, jehož výrobky jsou kvalitnější. Možná trochu dražší, ale nemám potřebu jíst náhražky, kde už snad k salámu nepotřebuju housku, neb je v té uzenině mouky dost.

0 0
možnosti
PO

Modrý a zelený blesk

3. 1. 2012 14:26
Úchvatné,

v jedné větě zároveň horujete za volnou soutěž a zároveň ji popíráte s tím, že stačí, když budou fungovat "ti velcí."

Tfuj.

0 0
možnosti
V

vrah.z.wall.streetu

3. 1. 2012 15:30
Re: Úchvatné,

Úchvatné je, že jste asi četl jiný článek. Jestli dobře vnímám význam slov, tak v článku autor píše, že se má míň kecat a víc na sobě makat. O tom, že by měli existovat jen velcí tam není ani slovo. Naopak je tam, že se malí musí snažit o růst sami a nebrečet po regulacích.

0 0
možnosti
J

jupp

3. 1. 2012 13:51
Loupezivi rytiri byli primo lidumilove.

I v profesionalnim sportu (kde se toci velke penize take) se hraje dle nejakych dohodnutych pravidel a pod dozorem rozhodcich. Obcas to vrze a skripe, ale uplne bez regulace trh funguje dobre pro spolecnost pouze v ucebnicich. Regalne, listovne atd je new speak pro vypalne.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

3. 1. 2012 18:05
Re: Loupezivi rytiri byli primo lidumilove.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2575x
Jsem liberální pravičák, kterému není lhostejno v jakém světě žijeme.

Seznam rubrik