Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Romane - my řemeslníci si tykáme - Ty se nezdáš. Auta jsou naší krevní skupinou. Přeji šťastnou cestu autem i životem!

1 0
možnosti
RE

Díky Horste! Nápodobně:-)))

0 0
možnosti
JH

Řidičů je mnoho, přesto nemohou najít společnou řeč. Tato skupina obyvatel je nejzneužívanější u nás. Platí krvavé spotřební daně z pohonných hmot a drakonickou DPH, přesto je to málo. Mají auto, to znamená mají peníze a od nich jim musí státní věrchuška odlehčit. Způsobů je mnoho, všichni je známe. U voleb je to však jinak, většina z nás volí socialistické sociální inženýry z ODS, TOP, KSČ, ČSSD, o ANO zatím nic nevím, ale asi to nebude lepší. Když se mohou spojit zahrádkáři, přátelé žehu, včelaři a jiné zájmové skupiny, proč ne řidiči a majitelé motorových vozidel a ve volbách dát jasně najevo svůj názor.

2 0
možnosti
RE

To je právě to, že jsou rozděleni. Někteří to mají k honění ega, jiní jako nezbytnost.

0 0
možnosti
MH

To jsou nejspíš ti z "tradičních zavedených" stran. Smysl a schopnosti mají jen pro dvě věci - korupci a zbytečné hlouposti. Ti noví z ANO doufám budou nejprve řešit záležitosti nezbytně nutné.

Ty staré je potřeba už nikdy nevolit !!!!!!!!!! 

Dvacet let stačilo, nadělané dluhy jakbysmet.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný článek, pane Endersi, velká karma! To jen vychytralí politici jdou pořád na ruku výrobcům a prodejcům nových a neskutečně předražených motorových vozidel, která mnohdy sice vypadají opravdu dobře, ale oproti starších a kvalitním vozům nic nevydrží, jsou "přecpané" elektronikou a nemůžete si je sám opravit, ani kdybyste byl dobrým automechanikem, neboť k tomu potřebujete celou řadu speciálních diagnostickým přístrojů, a to je pro řadu našich lidí opravdové neštěstí. Tito "zainteresovaní" politici si berou na pomoc údajnou bezpečnost silničního provozu a ohánějí se vším možných, včetně Evropské unie, jen aby z obyčejných slušných lidí práce sedřeli kůži a odčerpali jim poslední úspory a "nacpali" je automobilovým koncernům. Když se však podíváme na statistiku dopravních nehod, tak právě dopravní nehody způsobené v důsledku stáří vozidla jsou minimální. Je tomu tak i proto, že řada našich obyčejných slušných lidí se o svá stará auta dobře stará a doslova se s nimi mazlí. Právě proto jsem kritizoval i současný systém zcela nesmyslných technických prohlídek, který jen "buzeruje" normální slušné lidi práce, kteří nemají na "vyhazování" a vytahuje jim z kapes poslední peníze. Určitě by stačilo, aby byla technická prohlídka povinná po vážné nehodě, při které byly vážně poškozeny hlavní nosné části vozidla, popř. prohlídky po pěti letech provozu. Současný systém technických prohlídek osobních motorových vozidel já osobně považuji za buzeraci občanů. Ještě bych pochopil, kdyby chtěl někdo opravdu "omladit" vozový park našich občanů, že by stát vykoupil stará ojetá motorová vozidla formou "šrotovného" rovnajícího se ceně nejlevnějšího nového automobilu, např. Škoda Cty 1:1, nebo by muselo nové auto stát max. 100 tisíc kč. Ale protože tomu tak není, budou se stále dovážet stará motorová vozidla ze zahraničí, protože obyčejný občan dnes většinou na nové auto nemá a nemůže ho ani "odepsat" z daní, jako podnikatel, který než by daně zaplatil, koupí si raději taková auta tři.

2 0
možnosti
Foto

R39o30m61a92n 20K37o97z74e11l

27. 2. 2014 21:54

To snad ne? Jakoby nestačil ekopoplatek za přepis starého auta, od kterého si slibovali, že díky tomu se vozový park omladí a nestalo se tak, jen je to nová daň vybíraná od nejméně majetných. Mám 20leté auto a jsem plně spokojený.

3 0
možnosti
Foto

Jezdím starým Rendlíkem a úplně mi to vyhovuje....na těch výmolech mi ho aspoň není líto, žere po letech benzínu pod 7l a olej dřív přejedu kilometrově, než bych dolil jedinou kapku.

Opravy i díly v rozumné ceně. Proč bych proboha kupoval novější, jen proto, že bych i mohl? Kvůli lesku blesku? Kvůli horšímu, ale "ekologičtějšímu" motoru s menší kapacitou a trvanlivostí? Kvůli blbýmu eko-filtru, co stojí majlant? Kvůli elektronice, co se seká jak Vista na notebooku? Ně, už to mám. Kvůli "imáge"?....tak na to smolí pes.R^;-)

5 0
možnosti
RE

Přesně tak. Jezdili jsme s přítelkyní ,,devatenáctkou" a bylo, jak píšete. Sešrotovali jsme ji se smutkem v očích až když odpadlo kus podlahy s prahem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 716x
Žít a nechat žít.