Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jo, to máte pravdu.

Akorát  v Rak , něm a zbvláště USA stojí každý drobný úkon třeba 20x tolik, co v čr. Z těchto peněz se dá vymyslet lecos.

Naši zdravotníci jsou zahlceni objeme vlastní práce, výkony jsou dementně naceněné, to je prostě výsledek. Nikdo nemá ani čas organizovat ani dobrovolníky. On si nemůžete vzít na tento servis kohokoliv, má to svoje problémy.

0 0
možnosti
FV

No já nevím, zrovna tohle úterý v podvečer mne odvezla přímo z ulice rychlá (z toho si ovšem prakticky nic nepamatuji, vím to jen z vyprávění manželky) a měl jsem tudíž svoji zcela první zkušenost nejen s tímto, ale i se samotným ležením v nemocnici a nemohu si ani v nejmenším stěžovat a ani manželka si na přístup k ní nestěžovala. Asi je to i o lidech (a možná hraje roli i to, že tato nemocnice na rozdíl od většiny jiných, patří pod město).

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik