Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

O mrtvých jen dobře, říká se, ale proč zapomínat zároveň na živé. Jak myslíte, že budou vzpomínat na zesnulou bývalé manželky mužů, kterým rozvrátila rodinu? Bohužel nestačila jí během cesty životem pouze jedna zničená rodina. Není to samozřejmě pouze vina jednostranná bez podílu mužů, které zpěvačka okouzlila natolik, že opustili dlouholeté manželky. Pochybuji ovšem, že se vdavek chtivé ženy poučí, že stavět své štěstí na úkor zničení jiných vztahů není mnohdy ta správná cesta k vlastní spokojenosti. Setkávám se často ve svém okolí ve velké míře s mladými ženami, které mají mimomanželské vztahy se staršími ženatými muži, co mají již děti a zcela beze studu či výčitek svědomí rozbíjejí jiným ženám rodiny bez ohledu na dospívající děti, které svým sobeckým počinem mohou ovlivnit stejně neblaze, jako je autorkou článku zmiňované setkání s únoscem. Je to bohužel natolik v naší společnosti rozšířené i zakořeněné, že se nad tím již nikdo ani nepozastavuje a bere se to jako zcela normální či běžné. V časopise pro ženy, který není považován za bulvární, vydaném na měsíc květen, kdy by člověk čekal pro měsíc zasvěcený lásce inspirativní čtení, je hlavním poutačem na úvodní stránce žlutě zvýrazněný popisek "MILENKA versus MANŽELKA", kdy se radí ženám, způsoby vedení boje, ano čtete dobře boje, mezi zmiňovanými typy žen. Národ aktuálně oplakává ženu, která opakovaně svůj boj milenky nad zákonitou manželkou "úspěšně" vyhrála, že to bylo ovšem Pyrrhovo vítězství si její potencionální následovnice při kopírování její cesty životem připouštět budou jen stěží a na následky svých činů, především vůči dětem, kterým rozbíjí domov, ohledy brát nebudou.

1 0
možnosti
MR

M75i30l21a84n 23R86a31d29e17k

30. 4. 2014 17:03

ona se labilni nestala, uz se tak narodila. Jsou lide silni fyzicky a mentalne, jini ne. Nekoho nerozhodi skoro nic, nekdo pro pitomost se da na chlast nebo drogy, a zabije se. NIKDO ze to nemuze. To byste si musela stezovat u Matky Prirody  ci Boha, podle viry. Jsou veci ktere dodnes neumime lecit, a deprese je jedna z nich, kdyby ji sklatila rakovina, komu byste to davala za vinu?

1 0
možnosti
MP

Proč ji Rychtář násilím odtáhl z léčení??? Cui bono?

0 0
možnosti
MP

Její SMS by řekly vše. Rychtář je dokonalý herec. Líbání před kamerou zabírá na každého. Jeho včerejší vulgární nenávist , tvar obličeje, a soudy kvůli týrání žen a kvůli rvačkám mluví za vše. Rychtářovi šlo o její byt. Proto se jí tak držel. Její pád na lampu nebyla náhoda. Její závislost měla také svůj důvod. V porovnání vzájemných horoskopů je vidět, že ji skutečně týral. Proto chtěla, aby odešel, což on neudělal. Proto skočila pod vlak. Rychtář j neuvěřitelná hyena. Skutečný vrah je veřejně známý. Byla to vynikající zpěvačka.

0 0
možnosti
Foto

Ještě dodatek:

Medializovaným důvodům sebevraždy moc nevěřím. V tý žumpě už byla dlouho a přesto v poslední době na sobě dost zapracovala. Podle mne se stalo něco, co jí úplně vykolejilo a zlomilo. Muselo to být něco aktuálního.

Obsah dopisu by mohl leccos vysvětlit....

0 0
možnosti
Foto

Na skromnost svých informací jste to sepsala dost dramaticky. Ne každý jí vnímal jako hyenu a holku hodnou opovržení, naopak. Hodně lidí jí litovalo a její stav dávali za vinu týpkům, které si připouštěla k tělu.

K Třískovi: on jí nedržel v zajetí, on jí něco nakecal a ona tomu věřila. 

To děvče by mělo problém i s běžným životem, natož s prostředím tohoto .... byznysu. Její tragédií byla smrt Sepéšiho.

4 0
možnosti
Foto

ano, ona chtěla být unášena, vždyť ji to živilo.

3 0
možnosti

"Proč my všichni jsme ji znali jen jako kreaturu, hodnou opovrhování...?" - když něco zrovna berete, tak byste neměla psát, ani na blog.

6 0
možnosti
Foto

vy jste horší, než ten bulvár

3 1
možnosti
RK

Ale náhodou ten "přijetel" se jí povedl:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik