Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K72a17r89e24l 50C11a47c39h

9. 2. 2015 14:54

Bank je borec. Už na olympiádě ukázal, že se s ním musí ještě počítat. Pro sportovce je alfa a omega všeho zdravotní stav. V tom měl v minulosti Ondra neskutečnou smůlu, která ho připravila o nějaký velký výsledek ve věku, kdy se může lyžař ještě věnovat všem disciplinám. Ale rychlostní discipliny se dají dělat déle než technické. A tak jsem tajně doufal, že se Ondrovi nějaký takový výsledek ještě podaří i v jeho již lyžařsky pokročilejším věku. A vypadalo to velmi slibně.Včera k tomu mohlo být nejblíže. Moc bych mu to přál. Na druhou stranu jsem ale rád, že ten hrozný pád Ondra přežil  "jen" s otřesem mozku. I Miller měl den předtím ve sjezdu smůlu. Tak už to chodí. Tak snad někdy příště - budu držet palce.

0 0
možnosti
OM

Dovolím si zaspekulovat. Teď, když se ukázalo, že je Ondřej relativně v pořádku, tak doufám, že mohu. Podle času a náskoku na Marcela Hirschera by tu kombinaci na 99% vyhrál. Je rozhodně lepší ve slalomu než Kjetil Jansrud, který ten náskok skoro udržel. A Ondřej by byl ve sjezdu jen pár setin za ním. Navíc by Hirscher startoval až jako 31., na horší trati. Ale hlavní je, že se nepřizabil. Jak tam letěl už v bezvědomí jak hadrový panáček a pak ležel, bylo mi docela špatně.

0 0
možnosti
IN

Ondro,klobouk dolů před VámiR^

0 0
možnosti
OM

Vy jste šílený, Ondřeji jmenovče Banku. Šílený ale geniální. :-) Pro mě nejlepší český lyžař a bohatýr všech dob! R^

Držím palce a přeju brzký návrat na sjezdovky.

6 0
možnosti

Je to neskutečná smůla. Zrovna, když se mu tak dařilo. Moc mě to mrzí. Hlavně, aby neměl žádné následky. Držím Ondrovi moc palce, ať je brzo fit!

5 0
možnosti
MB

Přeji Ondrovi brzké uzdravení.R^

3 0
možnosti
VJ

Vypadalo to, že se mu zařízla lyže v poslední levotočivé zatáčce nad cílovým skokem. Pak se mu obě zkřížily a to s ním tak bleskurychle třísklo o pistu. Na druhé straně to bylo možná štěstí, protože pak celý ten padák jen proklouzal. Kdyby se mu to stalo při odrazu na předskok, dopadl by nekontrolovaně z velké výšky. Původně jsem si myslel, že to takhle bylo a měl jsem strach. Ale pak to ukázali z opakovaných sekvencí. Preparovaná sjezdovka na obličeji je sice nepředstavitelně tvrdá masáž, ale skála to není. Naštěstí.

3 0
možnosti
BL

Díky moc za rychlé a v podstatě i dobré zprávy. Když už se to stalo. Já cítím obrovský obdiv k vyznavačům tohohle sportu, je to neskutečné riziko a tak krásný sport. A Ondřej byl, je a jistě ještě bude jedním z největších srdcařůVR^

Držím palce, ať je vše bez následků!

6 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik