Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Je pravdou, že pro masmedia je to nezajímavé. Na druhou stranu, kolik z dnes ,,vzdělaných" lidí by bylo schopno sestavit ze stavebnice merkur, ergo s nějakým účelovým cílem, o trpělivosti vůbec NEMLUVĚ, COKOLI;-(:-/

0 0
možnosti
KT

No já jsem si všimla, že hloupým ideologiím podléháte předevšímvy.

0 0
možnosti
KT

Omluva autorce, to nepatřilo vám. Vám naopak patří karma.

0 0
možnosti
KT

Jenže četba o úspěších a jejich dosahování je nuda. Ti lidé většinou sedí na zadku a pracují, nebývají velkohubí a nevlastní žádné aféry. Všeobecné vzdělání upadlo, takže jim kdekdo nerozumí, i když vykládají problém srozumitelně pro okolí. Tak holt má pravdu pode mnou paní Švarcová. Abych pravdu řekla, přestala jsem koukat na zprávy, nečtu žádné noviny, ani časopisy a rychle zkouknu tenhle portál, jen abych věděla co se děje. Místo toho jsem začala číst některé články zdejších blogerů a zjistila, že je kolem nás mnoho zajímavých, chytrých i moudrých lidí, takže to s námi zas není tak špatné, jak to často vypadá.

1 0
možnosti

děkuji za článek R^ Máte pravdu, ovšem, kdo si koupí noviny či časopis, kde se nebude psát o špatných politicích, o "celebritách", o promrhaných penězích, ale o Osobnostech naší země?!  Mám pocit, že ti, co by do toho šli, by prodělali i kalhoty :-/ ;-(

2 0
možnosti
MN

karma - pekny clanek. Jen mam obavu, ze ta vase vize onech clanku zustane nadlouho jen vizi. Proc? Inu i proto, ze socime jeden proti druhemu, ze se vic zajimame a podlehame hloupym ideologiim, ze se nechavame klamat propagandou. To vsechno nas odvadi od prace, od napadu atd. No a potom je tady jeste jedna vec. Nase vynalezy jdou v prvni rade na testy vetsinou do USA. Podobne jako jeste za minule doby meli eminentni zajem o novou hmotu pro kontaktni cocky druhe generace, podobne jako se musel nas radiolokator TAMARA napred poslat do USA a pak bylo zakazano jej prodat do Amerikou urcenych zemi, mj. nam nabizela tehdy Cina miliardu za kus, tak bude asi dost tezke se docist o nasich kandidatech na Nobelovu cenu za?....  Je to smutne ale je to tak! Pritom tahle zeme mela tolik svych velikanu, svetove znamych ... a dnes?:..

2 0
možnosti
KT

No já jsem si všimla, že hloupým ideologiím podléháte především vy.

0 0
možnosti
Foto

Bezva článek, ale opravte si prosím překlep v nadpisu.

0 0
možnosti
Foto

Dík za upozornění. DE

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 14,17
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik