Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konkrétně u tohoto sportu používají rozhodčí pro lepší hodnocení videozáznam celé jízdy. Navíc hodnotí jako odborníci takové detaily, kterých si my laici ani nevšimneme. Když k tomu připočteme náš emotivní pohled diváků z malého Česka, tak občas máme pocit, že rozhodčím nadržují závodníkům z velmocí jako je USA a pod. Šárka byla nedávno na 2.místě na celosvětových X-games a rozhodčí ji velmi dobře znají. V tom problém nevidím. 8-o Uvidíme jestli lékař pustí Šárku závodit na U- rampu. R^;-)

2 0
možnosti
ZS

Ještěže to vyhrály sportovkyně ze Západu. Kdyby to tak vyhrály Rusky, panečku, to by byla diskuse ;-).

1 1
možnosti
Foto

Ano, jela luxusní první jízdu! Pak najednou ve druhém kole úplně jiný systém hodnocení, protože slečna, která skončila třetí (omlouvám se, nechce se mi hledat jméno), jela hezky, ale nezajela tak super! Pak logicky musely zlatá a stříbrná před ni... Je to subjektivní jako třeba v krasobruslení... No hlavně, že jí křupla jen helma!!!!

1 2
možnosti
Foto

Možná trochu proti všem. Četl jsem kdesi rozhovor právě se slečnou Pančochovou. Podivila se nad tím - právě šli kolem hokejisté- jak někdo musí makat , trénovat a potit tělo. To my -volně interpretuji- vylezeme  na kopec , sjedeme  a uvidí se.

Holky jsou to hezké ,to nemohu říct ! Cool , free . Ale sport to asi není - z mého pohledu. Nepotí se tělo:-).

0 3
možnosti
PP

A co teprve sportovní střelci, šachisté, vrhači šipek, lukostřelci, balónáři, hráči pokru, hráči vodního póla, hráči fotbálku, potápěči, paraglidisté, hráči kriketu, kroketu, kulečníku, či kuliček ... na druhou stranu by dle vašich představ byl nejsportovnější sport saunování, byť tam borci jen sedí na zadku ... ale potí se jak vrata od chlíva, to zase jo ;-D

3 0
možnosti
JD

Nevidim problem pokud rozhodci hodnotili vsechny stejne v tom kterem kole. Berte finale tak ze se jedou vlastne dva solo zavody a pancochova mela  smulu v tom ze ten lepe hodnoceny nedokoncila. Nikdo ji ale medaili nesebral.

6 0
možnosti
JM

No vidíte, jak píšete, vůbec tomu nerozumíte, ale pět minut nato, hned chcete měnit pravidla tak, aby ti naši vyhráli, protože jim všichni a vždycky ubližují.

Typicky české! ;-)

2 1
možnosti
Foto

Nechci měnit pravidla, jen je chci znát jejich logiku, která mi uniká...  Pokud by se výsledky prvního a druhého kola sčítaly či (jako v boulích) se první kolo mazalo a jelo se nanovo, přišla by mi změna optiky hodnocení logická, ale takhle se nějak divně míchají hrušky a brambory... Že na to doplatila zrovna Češka, je náhoda.

0 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně, na závod jsem se ve vodorovné poloze díval R^

0 0
možnosti
ZS

Jsem ráda, že jste to napsala, též jsem to takhle chtěla popsat, byla jsem hodně, hodně rozhořčená... musela jsem to jít vyběhat a teď po návratu už jsem si přečetla Váš blog, ve kterém jste popsala i mé pocity:-)

1 0
možnosti
JN

Karma - viděl jsem to úplně stejně, jak v článku popisujete.

1 0
možnosti
PP

Velmi sem jí fandil, nervy a motivace holt udělaly své, ale páté místo není nijak špatné umístění.

PS: prosím opravte si v blogu její příjmení, máte ho správně jen v nadpisu

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik