Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I24v14a 13M54a42r89k94o80v51á

30. 11. 2019 14:53

Vaše reportáže v Mlaďáku jsem měla uplně nejradši:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Jedna z prvních byla moje spolužačka z textilky z Brna...vím jak šťastně na té fotce v Mlaďáku vypadal její manžel Luďek:)

3 0
možnosti
LB

Paní Emingerová, Vaši tehdejší reportáž v Mlaďáku jsem četla a pamatuji si ji dodnes, protože jsem nad ní vzteky brečela. Moji kluci přišli na svět o nějaký rok dříve, než Vaši a tu "továrnu na výrobu dětí" jsem zažila na vlastní kůži. Oba jsem porodila nad ránem, ukázali mi je tak na dvě vteřiny po porodu a pak až za 24 hodin, kdy je přinesli na kojení! Jak vypadají celí, jsem zjistila až sedmý den po porodu, když jsme jeli konečně z porodnice domů...

To, že jsem nemohla svoje děti přivítat ve vlastní náruči, bolševikovi nikdy neodpustím!

5 0
možnosti

No já teda nevím, ale manžela bych u porodu nechtěla. Po porodu ano, to už se mi stýskalo a chtěla jsem se podělit s ním o radost z miminka. Jinak když rodila dcera tak miminko měla u sebe jako ostatní maminky. Chodili jsme tam všichni jako na nádraží, všude samé návštěvy a čuměli jsme na miminka. Zkrátka něco to do sebe mělo, když byly děti i matky chráněny před nějakým moribundusem.

1 0
možnosti
AL

Ani si neuvědomujeme, jak za bolševika naše spoečnost neuvěřitelně zdegenerovala a zpustla.

2 1
možnosti
Foto

Alespoň zlikvidovala tuberu, obrnu a neštovice. Zdegenerovala a zpustla? Tím, že omezovala na minimum možný přenos infekce na dítě? To, že se dodatečně přišlo na to, že tento problém není tak akutní, tak to je něco jiného.

4 1
možnosti