Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nevím, jestli ten titulek je nějak extra šťastný ... :-/

0 0
možnosti
PB

P96e16t50r 38B17e46r77g76l

1. 5. 2013 12:16

Když někdo neumí podnikat ani s přispěním státu (či dokonce států), tak ať raději dělá to, co umí. Třeba divadlo. A že mám Bolka rád jako člověka, herce a klauna, ještě neznamená, že mu budu opětovně přispívat na jeho omyly a chyby. Je umění začít od nuly a uspět. Ale uznávám, že zkrachovat i přes podporu různých dotací si vyžaduje také jistý druh talentu. Podnikáme dobrovolně z vlastního rozhodnutí, na vlastní riziko i jméno a potom musíme počítat i s případnou ostudou, když se to nepovede. Ničí bankrot mi nedělá potěšení, tedy ani ten Bolkův, ale kdybychom měli přispívat všem, které máme rádi jen proto, že chybují, vydělávali bychom už jen na ně a stejně by to bylo pořád málo. Ten Bolkův zoufalý pokus v magazínu MF DNES  a Vaše dnešní výzva jsou jen dalším omylem v tom smutném příběhu. Bohužel.

1 0
možnosti
Foto

Valašské království nabízí exkrálovi Bolkovi pomoc

Kdyby ste potkali exkrála Boleslava Polívku (poznáte ho mimo jiné podle velkého červeného nosu a vrávoravého kroku), tož mu řekněte, že už sa nemusí schovávat a Valašské království mu nabízí ekonomický azyl! Ať sa přihlásí na nejbližším Valašským konzulátě či imigračním úřadě a že už si ho od tama odnesem a do Království dopravíme!

„Robota na polú, robota v chlívě, robota všude, kde sa Bolek podívá...", odpovídá valašský Správca roboty a dřiny Bořivoj Gargulák na můj dotaz, estli máme pro Polívku nějakú robotu, když o tu svoju farmu přišel.

„Tož mu dáme ten ekonomický azyl a prácu až do smrti, aby v téj Českéj republice nědělal ostudú a nechodil tam jak sa říká „s holú řiťú". Za ty 4 roky kralování si aj cosi zaslúží!

Tož tak! Bolku neboj sa, všeci se na tebe v tvoji nové roli moc těšíme!

Ogaři a cérky z Valašského království

1 0
možnosti
RJ

Paní D.E. uniklo Vám to podstatné. Všichni, tedy jenom ti co vyrábějí daně (nezaměňovat - ne každý kdo platí daně je také vyrábí) jsme mu již nedobrovolně přispěli a on je prošustroval.

8 1
možnosti
FS

Co je na tom pravda, že Fero Fenič, který na svůj Febiofest dostával obrovské státní či komunální dotace  bude ten podnik prodávat za prý 20 milionu?  Neměl by z těch peněz vrátit státu všechny ty dotace?

13 1
možnosti
JK

J23a60n 80K89o55m94á15r66e45k

16. 3. 2013 15:38

eště se na toho v... skládat, to určitě!!

8 3
možnosti
DK

Nemusíte, Komárku, nemusíte, nikdo to po vás nechce.

2 5
možnosti
PP

P62e24t30r 35P93a90c98k83a

16. 3. 2013 15:13

Já už jsem poslal. Přes tu dotaci.

16 1
možnosti
Foto

A jak se to dělá? Máte nějaké číslo? Návod?

0 14
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik