Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

rozumim, že člověk - žena podlehne potřebě nebýt osamělá, ale v momentě, kdy po mě chce chlap - nota bene, kterýho jsem ještě neviděla - peníze, tak šmitec, konec, utrum...i kdyby mi poslal fotku dvojčete Pitta...a jakejkoli dojemnej příběh. ...

0 0
možnosti
Foto

africký cowboy;-D ....mám plný email nabídek jak se stát milionářem...a Oxany mi obden píšou jaký jsem krásný a sympatický...jelikož mám ale doma i urcadlo, jsem zatím v bezpečí;-)

0 0
možnosti
AO

A25l49e72n69a 56O30u34z76k33á

22. 8. 2013 20:43

Taky jsem takovou "lásku" měla... :)))) když přišel první "oficiální" dokument z US armády se žádostí o propuštění kvůli velké lásce, na dokumentu byla IP adresa z Malajsie, pak jsem otevřela "scams" stránky, bylo jasno hned.. :)

0 0
možnosti
Foto

Tohle už jsem slyšel tolikrát...:-) Občas je to voják, občas inženýr na ropné plošině, občas kovboj, ale končilo to vždycky stejně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik