Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kosciuszko

16. 12. 2010 11:42
A neurážejete madam lékaře

jejich IQ je v  průměru o 50 vyšší než vaše

0 0
možnosti
K

kosciuszko

16. 12. 2010 11:29
No

kašel je obranný reflex, kašel se neléčí, kašel se může tlumit, nejčastěji v noci

,když je neúnosný,na tlak je nejlepší zhubnout minmálně 10 kg a sporotovat denně s tepem 130/plus minus/ na 1 hodinu,U nás se na laryngitidu nedávaly antibiotika ani v roce 1979, kdy jsem přišel do praxe.Žádný program nemůže nahradit diagnostické algorytmy, ty musíte mít v hlavě, abyste je do hlavy dostala musíte mít praxi, studovat a 2 atestace z oboru.Zkřížené vazy v koleně ? punkce- krev, asi se jedná o rupturu LCA, ASK a plastika. Jaká pak dláha

0 0
možnosti
K

kosciuszko

16. 12. 2010 11:29
Re: No

Diagnostika: několik klinických zkoušek, třeba pivot test. ....a a

magnetická rezonance./u nás drahá/.Nezlobte se paní, píšete o něčem, o

čemž maté chabé povědomí.A ty dvě zmíněné lékařské kapacity by nám

starým praktikům tak mohly akorát chodit pro pivo.Na kongres musíte jet připravena, něco si nastudovat, jinak můžete přímo k švédským stolům..

0 0
možnosti
MS

majkl1

16. 12. 2010 11:27
Jen houšť a větší kapky.

Cokoliv je dobré k tomu, napadnout, nebo se alespoň otřít o lékaře. Když to nejde jinak, tak alespoň v nadpisu. Je to přece tak módní. Autorka dozajista chápe, že tak prostý literární útvar, jako je popis konkrétního stolu, se bude autor od autora lišit. Nevím, proč jí tedy překvapuje rozdílný názor na léčbu. Co hraničí s naivitou, to je ovšem víra v  "samospasitelné" databáze. Kdopak asi tyto komerční produkty naplňuje? Duch svatý z nekonečného altruismu? Celý článek není nic jiného, než reklama a to dost nechutná. Pravda, lékař se vzdělává (většinou) po celý život a k tomu má různé prostředky. Při faktickém výkonu povolání se ovšem má věnovat pacientovi a ne knihovnickému systému. Ony totiž ty slavné databáze nic jiného nejsou. Osobně preferuji, aby mne léčil lékař, nikoliv knihovník.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2325x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik