Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Paní Emingerová, obviňujete jiné, že vytrhávají z kontextu, ale sama se dopouštíte toho samého.

Pussy Riot nesouložily v chrámu! Ta omílaná soulož nebyla v chrámu, ale v muzeu, nebyla za účasti veřejnosti a byla to akce jiné ruské skupiny - Vojna! Tvrdíte, o sobě, že jste novinářka, pak byste ale měla znát tato základní fakta.

Pussy Riot udělaly výtržnost v chrámu, za což si trest zasloužily. Ale určitě ne sedm let nucených prací na Sibiři! Adekvátní by byla finanční pokuta nebo maximálně podmínka!

0 0
možnosti
Foto

Souhlasim s tim, ze petice za odstoupeni mely prijit uz po te navsteve Ciny. Kdyz uz ne po vravorani nad korunovacnimi klenotami. Proti tomu jsou vulgarni vyrazy mensi zlo. Ale pokud byly zminene oplzlosti posledni kapkou, tak proc ne.

Ty holky z Pussy Riot nesly do lagru za urazku vericich, ale za urazku Putina a jeho vrchniho cirkevniho poskoka.

Vsem instantnim znalcum anglictiny bych doporucil navstevu nejake anglicky mluvici zeme. Kdyby treba u nas v Kanade slyseli moji sousedku jak vola na kocku "puss, puss, puss", treba by jim konecne doslo, jakou si ten nestastnik utrhl svym "prekladem" ostudu. 

A konecne - ja bych netvrdil ze byl pan president opily, ale tahle necekana verbalni agresivita je typicka pro alkoholiky, kteri si daji rano par drinku aby premohli depresi a dokazali vubec komunikovat s okolim.

3 0
možnosti
JF

J67a52n 58F62r70o35l68í34k

4. 11. 2014 22:45

Chtěl jsem napsat tuto reakci: To jako jsou tři prodejné děvy za 50 minut přiměřené? (Použil jsem mluvu našeho prezidenta). A automatická cenzura to nepustila. No co je pána není pro kmána.;-D

1 0
možnosti
Foto

Bohužel Vám uniká, že i kdyby pan Zeman v Hovorech z Lán prozradil vzorec léku na rakovinu, jím absolutně zbytečně a nepatřičně volená sprostá slova celý pořad devalvovala. Nikdo než právě pan Zeman nemůže ze to, že si z toho pořadu budou lidé navždy pamatovat právě jen ty vulgarity. Je to jeho vina, jeho chyba, a jakýkoliv pokus o tvrzení, že jde o vytržená slova z kontextu jinak dobrého projevu, je pasé...

5 0
možnosti
TM

T36o72m11á55š 28M71a49l26ý

4. 11. 2014 20:52

Souhlasím s Vámi až na jednu výjimku. Byl ten projev opravdu dobrý?

2 0
možnosti
BM

Ono to s tou hystérii nebude tak divoké a za chvíli to utichne. Ač jeho nevolič, tak jsem i některých směrech - zejména co se týče je postojům k islámu (výrok "začíná to šátkem a burkou skončí" podepisuji), či ocenění vojáků padlých v zahraničních misí a výrok o "špíně tohoto státu která  je pokládá za žoldáky"...s ním souhlasil.

Ale jeho servilní chování ve stylu vazala k Říši středu bylo skutečně v rozporu hlavy suveréního státu.... To bych mu možná raději odpustil i ty vulgarity..

4 0
možnosti
Foto

Asi by pomohlo, kdyby hradní kancelář před každým projevem oznámila hladinu alkoholu v krvi, posluchači by pak věděli, jakou kvalitu můžou očekávat.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem naopak rád, že lid začali protestovat. Snad tím konečně našim politikům dojde, že se takto nemají chovat.

3 0
možnosti
SN

:-)   Souhlas, napsala jste to výborně !   Kolik  těch tepajících presidenta slyšelo rozhovor v přímém vysílání? Určitě velmi málo. Já jsem si to až po čtení blogů pustil z archivu.

    OD 28.10. ba dá se říci, že od volby, je to hon na Zemana. Tak jim to dal, těm pokrytcům, kteří jistě také nemluví jazykem podle Gutha Jarkovského, sežrat !!!R^VR^

0 6
možnosti
IB

I11v90o 76B19o36u44š97e

4. 11. 2014 11:59

Vam by lhani take nemelo projit. Ta skupina nikdy nesoulozila na pude nejake jakekoliv katedraly.

4 0
možnosti

jistě. Nešukaly v katedrále, ale jen na veřejnosti. Zajeďte si na Václavak a zkuste je tam napodobit.

3 1
možnosti
Foto

"davových histerií" ... hm a to napíše novinářka a spisovatelka

1 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2328x
Novinářka a spisovatelka je reportérkou časopisu National Geographic, píše také pro MF Dnes a iDNES, Neviditelného psa, čte své fejetony v ČRo. Vydala deset knih. Jako žákyně spisovatele vede vlastní kurzy tvůrčí Psaní podle Lustiga, učí v Akademii ČTK, na Fakultě umění a designu v Plzni. Práce jejích studentů i další informace o kurzech najdete na: www.psanipodlelustiga.cz.

 

 

Seznam rubrik