Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všude tam, kde do procesu vstupují lidé, vstupuje současně i možnost lidského omylu. My jsme se vloni touto dobou stěhovali z Praha - Hostivař do pražských Modřan. Manželka vyřizovala převod administrativně (šlo jen o změnu odběrního místa, nikoli dodavatele elektřiny) a šla do paláce Adria vše vyřídit.

A já měl být tou "výkonnou rukou", která v pondělí vše v novém bytě zajistí. Celý víkend jsem ty papíry nechal válet na stole a podíval jsem se na ně až v neděli večer. A s hrůzou zjistil, že jako místo montáže nového elektroměru (a demontáže starého) je uvedena adresa našeho stávajícího bytu, kdy by odpojení elektroměru mělo fatální následky. 

Jednak bychom po zbytek času byli bez proudu a hlavně by nový majitel bytu musel mít novou revizi. Bylo to docela vzrušující, ale naštěstí montéři měli na objednávce moje telefonní číslo a tak volali, abych jim zajistil vstup do domu.

A to vše vzniklo nezkušeností pracovnice PRE, která ten převodní formulář špatně vyplnila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Vše, co píši, vychází z mých osobních zkušeností a může Vám pomoci při rozhodování, koho zvolit za dodavatele a jak uspořit za energie.

www.jaknazmenudodavatele.cz
https://www.facebook.com/knihazmenadodavatele
www.michaleisner.cz

www.energienadruhou.cz

 

 

Seznam rubrik