Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OKV

oldfashioned Kokodák v1b

21. 8. 2012 13:37
zde budou skučet jen milovníci 21. srpna 1968,

nygrýni a smetanovci...;-)

2 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

21. 8. 2012 12:34
Well Mr.Eisen I see

the rebel support will be secured by guys from Czech embassy now. It is grreat so needn't be worried about democratic bandit troops etc. - Czechs always had won all wars which they had ever made in history, don't be worry about R^!

1 0
možnosti
T

thuan

21. 8. 2012 16:30
Re: Well Mr.Eisen I see

"Czechs always had won all wars which they had ever made in history" ;-DR^

0 0
možnosti
DK

dakram1

21. 8. 2012 12:03
To je úlitba..

To je úlitba bohům...a na takové zastoupení na druhém konci zeměkoule upřímně kašlu....takže jedna bomba bude stačit...a budete hledat zastoupení jinde....vidím v tom jen zbytečné vyhazování peněz....(a zmařené životy těch, kteří se k této bojůvce nachomejtli..) A obzvlášť dnes...kdy se na nás 21. srpna 1968 vykašlal celý svět....a do dneška řádně nevysvětlil (asi se řídil rokem 1938)...Vaše úmysly byly a jsou vypočítavé....[>-][>-][>-]

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 8. 2012 11:36
jenže skutečně o to jde

Je prostě rozdíl mezi tím že by šlo o zemí, se kterou by  "USA neudržovaly  oficiální vztahy a chtěly si v ní ní otevřít svou zastupující kancelář (jakkoliv). Jde o o zemi, kde musely USA své velvyslanectví naopak nedávno zavřít.A sami si asi zanalyzovat zda tomu bylo právě pro špatné diplomatické vztahy mezi USA a Sýrií a nebo zda proto že vyhodnotily vysoké osobní nebezpečí pro své zaměstnance ambasády.

A jestli naopak to že ČR převzala to zastoupení USA není naopak důkazem jeho mezinárodní slabosti a diplomatické naivity. Protože to se samozřejmě můře obrátit vůči ČR v jejích vztazích se Sýrií a dalšími zeměmi této oblasti, v ohrožení jejich občanů, jejich politických i obchodních zájmů. Bohužel, zahraniční politika ČR řízená panem knížetem není příliš státotvorná...

1 0
možnosti
FM

František Matějka

21. 8. 2012 11:20
Vážený pane velvyslanče

problémy v Sýrii jsou výsostnými interními problémy svrchovaného státu a pokud bychom společně od začátku nepodporovali vzbouřence stejně, jako jsme to zcela chybně udělali v Libyi, Egyptě apod., už by tam žádné problémy neměli a nebylo by na obou stranách zdaleka tolik mrtvých.

3 0
možnosti
JB

hendrixx

21. 8. 2012 11:43
Matějko

vy si to svoje melete furt dokola. Všichni už dávno vědí, že vy chcete bejt sám pro sebe, na ničem se nepodílet, zavřít hranice s EU i se světem a dřepět si v tom svým českým omezeným chlívku. Humanita a solidarita jsou pojmy, který vám nic neříkaj, hlavní je abyste nemusel nic platit. Například ta Libye je teď na nejlepší cestě stát se demokratickým stabilním státem, bez diktátora, kterej si nechával pro sebe unášet holčičky na hraní. Problémy tam i v Egypte jsou a budou pořád, stejně jako jsou a budou pořád v ČR, ale to neznamená, že by si lidi neměli pomáhat. Tak jako třeba nám Američani pomohli kdysi s Hitlerem.

2 0
možnosti