Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdeseny obcan

15. 9. 2011 18:28
optimista a idealista

Pokud budou davky zalezet na tom co nekam nahlasi ucitel: myslite ze co ucitel to ucineny Rambo ktery se rvouci tlupy etniku kterym zkrouhli davky ani trochu neboji? Zkuste nad temi svymi napady trochu popremyslet a predstavit si tam sam sebe.

0 0
možnosti

Edudant M.

15. 9. 2011 21:37
Re: optimista a idealista

Tady nejde přece o učitele ale o standardní administrativu školní docházky jako jí měl každý z nás. Bud ve škole žák je nebo není. Vše je zapsané v třídnici. A sekretářka školy každý měsíc zašle na úřad informaci z této knihy a úředník už rozhodne o vyplacení dávky.

0 0
možnosti

misaviki

15. 9. 2011 12:50
.

Já hlavně nechápu, jak chtějí zabránit tomu, aby rodiče vzali děti ze třídy, kde budou rozeseti problémový. Pak se zase ze třídy smíšené stane třída "vyloučených".

0 0
možnosti

zdeseny obcan

15. 9. 2011 18:32
Re: .

Zakazem, jak je tomu napr v Britanii. Jsi chudy a bydlis v ctvrti plne problemovych imigrantu. Mas nadane dite ale musis ho posilat do mistni skoly kterou ovladaji etnicke gangy, do skoly kde se nic nenauci, leda tomu nejhorsimu.

Proste deti normalnich rodicu se predhodi na oltar zvracene ideologii, vsak co. Elity si svoje deti red cikany samozrejme ochrani.

0 0
možnosti

hryhryhry

15. 9. 2011 10:44
proč to v Obrnicích a Krumlově s Cikány jde - a zadarmo?

proč se vláda neporadí s tamními starosty? Dělá to na mě dojem, že vláda z nás chce zase jen vytahat peníze na své tunely a korupci, ale mohu se i mýlit a v tom případě se vládě poníženě omlouvám;-D

0 0
možnosti

Martin V2

15. 9. 2011 14:00
Re: proč to v Obrnicích a Krumlově s Cikány jde - a zadarmo?

Mýlíte se, nesmíte jen číst titulky v novinách, ale znát i skutečnost.

0 0
možnosti

petrph

15. 9. 2011 9:58
Nejde přeci jenom o peníze,

Když do toho vláda nedá peníze ale pošle jen doporučení školám,policii,obcím,výsledek bude nula.Jenže nula to může být i když se tam nasype spousta peněz.

Ad1)Stát musí přesně určit podmínky.Tolik a tolik hodin zameškaných a automaticky rodina nedostane dávky.Cikánka příjde na poštu a tam jí řeknou-dnes je to o 5000 míň.Ne že referent se bude prohrabovat informacemi ze škol zvát si rodiče,projednávat,navrhovat,oni se odvolají, atd.

Ad2)Rozsegmentování školáků-to snad jde jen ve velkých městech kde je vícero skol.Nebo je snad bude stát rozvážet každý den po školách po celém kraji?

Ad3)Finanční gramotnost se dá učit různě.Jednoduše je to na  větu"Pracujte poctivě,nekupujte si na co nemáte,nepůjčujte si u lichvářů,šetřte si ať máte nějakou zálohu".A složitě přes vzorečky finanční ekonomie.Co se asi bude učit spíš?

Ad4)I "nízkonákladové" byty které si objedná stát mohou být pěkně drahé Ad 5)Kvalifikovaní policisté fajn,spec.školení pro romskou problematiku spec.konzultanty a poradci.ajajaj

0 0
možnosti

Edudant M.

15. 9. 2011 10:03
Re: Nejde přeci jenom o peníze,

Přesně tak jsem to myslel. Proč vymýšlet to, co už dávno máme k dispozici ale neumíme to používat

0 0
možnosti

Antek

15. 9. 2011 9:24
Nas...t!

Zrušt všechny organizace které se přiživují tímto "problémem",cikánům namísto bytů dát maringotky a udělat to jak je to v okolních státech.Dokočují někde k vesnici nebo městu,tam je hlídají policajti a za týden musí táhnout dál.Stačí se podívat do historie-Karel 4. vydal na ně patent,Jan Hus je označil za nečisté plémě štítící se práce.Vždycky byly problémy s toto verbeží...

1 0
možnosti

seremedka.turbo

15. 9. 2011 9:43
Re: Nas...t!

R^R^R^ hlavně ta poslední věta R^R^R^

0 0
možnosti

stařec bez moře

15. 9. 2011 9:13
Hoďte ty peníze do ohně a vyjde to nastejno.

Jen pár přítelíčků politiků, kteří v programech pojedou, nezbohatnou na Romech. Romům žití na dávkách vyhovuje a nic jiného nechtějí. K tomu si něco přikradou a je jim hej. Žít jako gádžové není pro ně. To je otročina. Nám bílým, zvyklým na někoho dřít, to jako otročina nepřipadá. Ale otročina to je. Zcivilizování lidstva byl podobný proces jako zapřáhnout divoké koně a naučit je za hrst ovsa táhnout.

0 0
možnosti

Gašpo_2

15. 9. 2011 9:08
Každý štátny projekt dopadne vždy tak,

že náklady vysoko prevalcujú zisk. Tento prípad určite nebude výnimka potvrdzujúca pravidlo. :-P

Len by som v bode č.2 nepoužil výraz "pomalejší", pretože to je hodne zavádzajúce a evokuje predstavu, že cigáni ticho sedia v ľavici a chudáci nestíhajú učivo. Človek z praxe Vám povie aký "šrumec" dokážu títo "pomalejší" vyprodukovať. Tu totiž ani nejde o to, že zbrzdia výuku. Skorej ide o to, že dokážu totálne demontovať samotný proces výuky.;-)

0 0
možnosti

Edudant M.

15. 9. 2011 9:19
Re: Každý štátny projekt dopadne vždy tak,

No vskutu použil jsem to nejmírnější co jsem mohl. Je pravda, že nejen že se jim bude muset pedagog věnovat více co se probírané látky týče ale i s narušením morálky a kázně ve třídě bude problém :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1124x
Víš jak.