Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Je chválihodné, že jste si dal tu práci a nastřádal relevantní informace k držení zbraní, z nichž pro mě vyplývá, že předpisy jsou vyvážené, jejich využití v praxi funguje optimálně a sám dále přinášíte návrhy pro větší zlepšení. Ovšem jsou tu i takoví lidé, co sami ve snaze hledat příčinu střelby mimo útočníka exemplárně volají po zpřísňování předpisů a zřejmě jim nevadí, že přitom zneužívají situaci, aby omezili základní demokratické právo občana na zbraň.

S tím, že držet zbraň je v ČR základní demokratická svoboda, bych si přála, aby téma, zda přístup ke zbraním více omezit či ne, bylo přesto prodiskutováno v Českém parlamentu, protože ten zastupuje nás všechny, a i kdyby možná k žádným větším legislativním nebo organizačním změnám nedošlo, dal by za nás najevo, že se distancuje od násilí.

0 0
možnosti
PS

Tento program už samozřejmě existuje.

https://gunlex.cz/zbrane-a-legislativa/legislativa/4059-programy-strelecke-pripravy

A při tom rozdělování na myslivce a odhodlané bránit svůj život jste zapomněl na tu nejaktivnější skupinu ... sportovní střelce

0 0
možnosti
JK
  • Počet článků 42
  • Celková karma 22,98
  • Průměrná čtenost 1113x
Pár postřehů aneb, jak říká jeden známý, co nás napadlo ve vaně. On to myslí pejorativně, ale já tiše volám „Heuréka!" .

Seznam rubrik