Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R48e24n40é 51G80u88r68a54l

2. 10. 2021 10:19

Za mě dobrý, myslím, že bychom si rozuměli... Nezapírám - jsem typický bílý hetero macho, pan dokonalý, suprtýpek na bílém koni a ještě lepší řidič. Taktéž "majitel" jedné smečky dvou dětí plus jedovaté, ironické a iracionální paní, která je mou drahou (a údajně i lepší) polovinou. S dokonalými maminami odvedle nesrovnávám, pud sebezáchovy mi ještě funguje.

Jinak hlášku "zas máš krámy" (aka specifický stav mysli) používáme pro všech 77 pohlaví padni komu padni, ať už má osoba pinďoura, pinďulu, nebo se identifikuje jako nemenstrující bezpohlavní něco.

0 0
možnosti

Já nějak nevím, spíš bych přidala na vtipu. I když se s hláškou, kterou jste svůj blog Edno nazvala, často setkáváme od mužů, je to trochu laciný způsob, dát ji do nadpisu a upoutat hlavně senzacechtivější čtenáře. V minulosti Vám to psaní šlo korektněji a přesto líp, vtipněji. Dejte pozor na tenkou hranici nadsázky, satiry a vulgarity. Jinak nic ve zlém, ale toto není můj šálek čaje - zdravím. :-)

0 0
možnosti
Foto

Hele Edno až budeš mít po krámech napiš ještě něco ať to můžu porovnat.

0 0
možnosti
Foto

Žádný div že tohle psala ženská.

0 0
možnosti
MS

Asi jsem to četl jediný pozorně, nebo možná jsem tu jediný Grammar nazi, nevím... Ale věta ".... řidič, jemuž hrozí odebrání řidičského průkazu z důvodu věcně překračované rychlosti." ... mi tak nějak nedává smysl

:-D :-D

Takže ode mne další kec, plk, kyd, invektiva: "Čtete si po sobě ty bláboly?"

;-D

1 2
možnosti
Foto

Věcně/věčně je tam nejméně dvakrát, asi si to autorka plete. :-)

0 0
možnosti
TF

S chutí jsem si to přečetl, i když se přiznám, že primárně mě nalákal název... Miluju chytré ženy. A ten sarkasmus, to se jen tak nevidí (neslyší). Kdybyste, Edno, chtěla naučit hezky řídit auto, jsem k dispozici. Vy byste to určitě zvládla.

0 0
možnosti
PS

P41e85t84r 56S75i45m93e10k

29. 9. 2021 10:03

Mila Edno,normalnme blogy nectu ale nak sem zajel dolu a vidim "zas mas kramy,co?...tak me to nak trklo do oka ...zvedavej co to asi muze bejt kdyz to pise zenska,a ta hlaska kdyz to je v spravnym kontextu,spravnym okamziku a tyspravny osobe je fakt klasika.

No velice sem byl zklamanej ze nekdo muze napsat do medii takovou snuzku nudnejch hracek/...prosim vymen h za s..to aby me nesmazali.

,,co to majako bejt?se asi dost nudis.

..a slibuju ze uz zase blogy dlouho cist nebudu.

petr

1 2
možnosti
KH

Adekvátní reakce na "Máš zase krámy, co?" Je "Evidentně má krámy tvoje stará a nepodržela ti" :-) bo není nic horšího, než když má chlap vysrážené sperma na mozku :-D

1 0
možnosti
LN

Tak to vypadá, že lovíte ve špatných vodách.

0 0
možnosti
Foto

Nemůžu s tebou chodit, jsi totiž až moc hodný...

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik