Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AEM

helejupi

7. 2. 2012 14:44
příspěvky na ÚP

Mně se nový systém zdá o dost rychlejší, vše je na jednom místě, na ÚP jsme čekali cca 10 min na příspěvek na mobilitu,paní byla moc ochotná a milá, tak to má být,:-) je to super

0 0
možnosti
PH

petrph

7. 2. 2012 7:47
aha

A kolik že ten nový SW stát stál? Ví to někdo že se tu mluví o úsporách stovek milionů? A cloudové řešení taky nebude na paušálních platbách každý rok zadarmo...

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

6. 2. 2012 23:34
když někdo dělá přesčas v soukromém sektoru

tak je všude ticho;-O

0 0
možnosti
F

ftdolton

6. 2. 2012 22:51
A ještě jedna poznámka,

autor blogu je poslanec za TOP09, tak od něj nečekejte přiznání, že kšeft za 200 mio na datové služby dostala od MPSV firma, která spolupatřila Drábkovi a jeho náměstku Šiškovi.

Dneska má pochopitelně akcie na doručitele.

2 0
možnosti
R

r.b

6. 2. 2012 22:22
Autore a vy jste KDO?

Prvne nez sem zacnete psat nesmysly, prectete si jak software funguje. Napsali to polopaticky, aby to i Drabek pochopil IT pracovnici UP

http://special.novinky.cz/files/it_urady_prace.pdf

To je poctenicko. Jestli tohle Drabek prezije ve funkci ministra, tak to uz bude moc.:-/

0 0
možnosti
F

ftdolton

6. 2. 2012 22:46
Re: Autore a vy jste KDO?

Vy to nevíte? Autor je poslanec Parlamentu ČR.

Chá chá, taťuldo.

Je tedy evidentní, že nejméně 0,5% poslanců jsou .....

2 0
možnosti
RK

semelik

6. 2. 2012 21:46
Jenom tak pro radost - prubněte si OSOBNĚ zajít na pracák.

Nelíp rovnou se žádostí o podporu - a uvidíte sám.

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

6. 2. 2012 20:43
Možná je to neprůhledné,

0 0
možnosti
LP

Lukáš Pecha

6. 2. 2012 20:51
Re: Možná je to neprůhledné,

ale to už je záležitost policie a dalších orgánů. Každopádně z nedělní diskuse mám dojem, že ministr Drábek ví co dělá. Naproti tomu "strejda" Škromach působil dojmem tlučhuby z hospody IV. cenové skupiny. Pokud Drábek nepodlehne tlaku, tak za pár měsíců každý ocení, že nový systém je krok správným směrem. I přes počáteční problémy, kdy se média snaží ministra a celý systém znemožnit, dojde za pár týdnů ke klidu. Co se bude potom psát?

1 0
možnosti
VG

VG1

6. 2. 2012 20:38
Velmi se mýlíte (část 2)

Jak je možné, že někdo, kdo vyhrál výběrové řízení na dodávku operačních systémů a produktů Office, dodává v rámci stejného výběrového řízení (navíc pro jiné ministerstvo) specializované aplikace v řádu stovek milionů?  Jak je možné, že smlouva je uzavřená tak, že výherce (Fujitsu) odmítá cokoliv sdělit o subdodavatelích ("oni nic, oni to jen vyhráli") a jen radostně sčítá provize? Prostě celý mediální humbuk (podle pana Drábka) a odpor zaměstnanců ÚP a veřejnosti je o tom, aby ministr Drábek a jeho náměstek Šiška přestali škodit a zbytečně utrácet peníze daňových poplatníků. Pokud budu velmi vstřícný, tak si mohu myslet, že to dělají z vlastní neschopnosti a nechtějí se obohatit ze státních prostředků. Ale i v tomto případě musí být oba neprodleně odvoláni.

1 0
možnosti
VG

VG1

6. 2. 2012 20:37
Velmi se mýlíte (část 1)

Pokud nejste velký obdivovatel pana Drábka, tak se velmi mýlíte. Šetřit a ušetřit můžete vždy a všude, ale je to vždy dobré a efektivní? Všude se můžete dostat pěšky (a skoro zadarmo, pokud toho moc neprojíte a nepropijete), ale je to efektivní? Tipoval bych Vás, že spíše jezdíte autem. Pokud chcete srovnávat náklady, tak musíte srovnávat srovnatelné věci. Z mého pohledu (a věřte, že o tom vím řadu podrobností) je srovnání starého systému a nového stejné jako srovnání chůze a ježdění autem (a to  možná ještě přeháním, protože chůzí se někam dostanete, ale v novém systému velmi často jen bloudíte v kruhu).

Každopádně i kdyby byl nový systém plně funkční, tak stále zůstává spoustu otevřených otázek, které kdyby se nad ministrem v civilizované zemi vznášely, tak by ihned odstoupil.

1 0
možnosti
LC

jáša

6. 2. 2012 20:34
Přesně tak,

hezkej vohoz na potvrzení  dojmu  serioznosti,  vyřčení svých  dojmů na potvrzení toho , že je všechno v pořádku , žádná fakta. Mně osobně by zajímalo, jak budou využitý ušetřené miliony. Ne , že budou  jako dány do rozpočtu , ale na co konkretního. Jinak mně tady můžete mrskát kdejaká numera, když nebudu  znát ,kam konkrétně přijdou, nemůžu jejich skutečné množství a způsob využití  kontrolovat. Zdravím.

1 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

7. 2. 2012 8:43
Re: Přesně tak,

Jaké ZPĚT do rozpočtu ? Žijete na Marsu nebo jste ekologicky sešrotoval TV přijímač i s rádiem ? Myslím, na Primě běžel ve zprávách šot, jak na většině ministerstev dostávali zaměstnanci jednorázové odměny plnými hrstmi. Všichni dotazovaní šéfové resortů, včetně našeho největšího Spořílka Kalouse, odpovídali stejně. Proč by nedali odměnu od sta do tří set tisíc, když někoho i (světe div se) propustili, dbali na dobré hospodaření, tak se prostředky ušetřily. Já bych čekal, že se na ministerstvech šetří, protože má stát dluhy, kam se podívá (a v této situaci Kalous ještě daruje 38 miliard MMF, jinými slovy EU) a uspořené drobky zůstanou v "pokladničce". Omyl. Když se ušetřilo, tak se zas můžeme rozšoupnout, ne ?

0 0
možnosti