Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

Napsal jste to krásně, asi jste inteligentní a časem Vám dojde, že je všechno jinak....

2 1
možnosti
PK

P44a26v78e48l 84K23u28r48a36l

31. 3. 2015 23:16

Holt ne všichni žereme tu ideologii "lidských práv a demokracie" (zejména po katastrofálních snahách ji naprosto uměle silou šířit od Afghánistánu po Libyi)

Jedno upozornění - křížáci taky tvrdili že světu přináší jedinou správnou víru a a způsob života. To samé tvrdili osmani, to samé tvrdí ISIL... to samé tvrdili nacisti, komunisti, maoisti...

to samé tvrdí američani, zelení a socialisti v Bruselu.

Holt se smiřte s tím že pro mne prostě demokracie není zlaté tele které by kohokoliv opravňovalo zabíjet ve jménu jejího šíření. (tedy o nic více než šíření jakékoliv jiné ideologie... jestli je v pořádku zabíjet za šíření "demokracie a lidských práv", tak je v pořádku zabíjet za šíření radikálního islámu, křesťanství, marxismu, nacismu... a jakákoliv kritika kteréhokoliv ze směrů není nic víc než ideologické pokrytectví)

Ale mohli by jste si konečně vymyslet pro svou ideologii nějaký výstižný jednoslovný název jako všichni ostatní... to věčné psaní "demokracie a lidská práva" je otravně dlouhé.

2 0
možnosti
Foto

tak co třeba "demopráva"? :)

0 0
možnosti
MC

Stačí přečíst pouze nadpis článku a není co řešit.R^R^ Jen pevně věřím, že s tím Vaškem si svou vizitku ještě opravíte.

1 0
možnosti
ZM

mrkněte se jaká úžasná spojenectví mělo Československo za prvni republiky a jak nam to spojenci přes uzavřené smlouvy spočítali v Mnichově... i za socialismu by vaše slohovka byla za 1....

2 4
možnosti
ZB

Karma.Vyvadil,Vandas,Bartoš a komouši se nezmohli vůbec na nic,těch pár zoufalců co přišli na jejich demonstrace to je realita...zase se ukázalo,že virtuální svět nemá s realitou nic společného;-)

7 0
možnosti
JN

Hezká slohová práce. A ani vás nestála moc námahy. Stačilo vytáhnout školní sešit po dědečkovi a s malými úpravami z něj opsat tu úvahu, za kterou mu soudružka učitelka dala jedničku s hvězdičkou.

4 5
možnosti
Foto

,, I ve starém Římě se lidé loučili  a poté také vítali se svou armádou, když ji čekal neodvratný boj". No, Řím měl s výjimkou Hanibala a Germánů armády určené k expanzi Říma (neberu-li v potaz konečné období jeho éry). To byste dal Vyvadilovy za pravdu. Rusko nesnáším, ale z Vás mám nepříjemný pocit, že jste lehce zmanipulovatelný a v období komunismu byste mával i armádám VS.

4 3
možnosti
PK

P74a97v30e94l 80K91u77r91a47l

31. 3. 2015 23:17

Řím alespoň (mimo to poslední katastrofálně dekadentní období kdy volební právo dokonce nebylo ani limitováno 2 nohami a 36,5°C tělesné teploty ale dostal ho i kůn... (ruku na srdce pravděpodoně náhodným hlasováním volil lépe než většina senátorů) chápal základní pravidlo přežití "expand or die"

1 0
možnosti