Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60a56r42a 88R59a20n63k

13. 12. 2014 4:15

A vite co, kdyz jste ted najednou vsichni tak kriticti a nemyslite si, ze to same se deje v Rusku, Cine a jinych zemich, tak si je tam ted vemteR^

3 1
možnosti

Jeden příklad za všechny. V Guantanámu seděl šéf ochranky Usama Bin Ladina, přestože že mu nic prokázáno nebylo. Ale i tak, věříte nevinu prvního muže Usama Bin Ladina? Věříte v nevinu Hitlerových nohsledů? 

To co je jisté, nemusí být důkazně prokazatelné!

3 1
možnosti

The Senate Intelligence Committee's executive summary report on CIA torture concludes that at least 26 of the people the CIA contractors tortured were innocent of any ties to terrorism whatsoever.

Minimálně 26 lidí, kteří prošli mučením, neměli s terorismem nic společného.

http://www.huffingtonpost.com/joseph-a-palermo/cia-torture-report_b_6317672.html

1 0
možnosti

J65a18r48a 41R26a90n83k

13. 12. 2014 4:13

Hledejte jehlu v kopce slamyRv

1 1
možnosti

Bývalý viceprezident USA Dick Cheney a další lidé z administrativy George W. Bushe se dlouho oháněli tím, že intenzivní metody výslechu jsou nezbytné k získání informací od nepoddajných teroristů a k odvrácení akutních hrozeb bezpečnosti Spojených států. Výbor Senátu ale kupodivu zjistil, že to bylo úplně naopak. CIA prý mezi lety 2001 a začátkem roku 2009 ani jednou nepoužila ke zmaření teroristické akce informace získané mučením. Veškeré zásadní informace CIA získala standardnějšími metodami, které nezahrnují násilí při výsleších. Také se potvrdilo, že si mučení zajatci často vymyslí cokoliv, jen aby už mučení skončilo.

http://osel.cz/index.php?clanek=7943

1 0
možnosti
Foto

Pokud si muslimští extrémisté stěžují na metody CIA je to tím, že si mají čím stěžovat. Uřízne-li vám islámský terorista hlavu, již si nepostěžujete. A v tom je ten rozdíl mezi demokracií a totalitou.

4 1
možnosti

J95a50n 76R71á72ž

13. 12. 2014 18:40

Přesné, výstižné!

Kdyby mi nějaký terorista zabil dítě, například, tak bych pro získání informací o jeho pobytu použil metody, proti kterým by byly metody útrpného práva kata Mydláře zpěvníkem dívčí školy.

0 0
možnosti

Jeff Goodman - Hallo, Usamo, jak se máte? Usama - Až na ty Vaše seriály v TV dobře. Jeff - Usamo, přiznej barvu, že ty máš prsty v těch dvojčatech? Usama - No Jeffe, jak mě můžeš podezírat? Já bych kuřeti neublížil. Jeff - nelži, viděli tě v přestrojení za odpakový koš naproti na chodníku. Usama - Tak jo, to vzdávám, dejte mi cigáro a napíšem to, to se mi ulevilo.

0 0
možnosti

Dávám karmu za odvahu debatovat o ožehavém tématu, ale jinak v článku nic nového.

2 0
možnosti

Pokud by před váma seděl terorista, který má prokazatelně na svědomí nějaké oběti a nechce říct, kde jsou jeho parťáci a co chystají , asi se ho taky nebudete pořád dokola jenom vyptávat. Asi se neudržíte a ta bomba třeba u té školy nevybuchne. Tajné služby tak prostě musí pracovat, nevím ,čemu se divit. A určitě to funguje stejně po celém světě.

5 1
možnosti

Za 2. světové války Rudá armáda, stejně jako jiné armády, vysílali průzkumníky s úkolem získat "jazyk", tedy německého vojáka schopného vypovídat. Většinou se přiblížili k německému postavení, nějakému Němci prostřelili nohy a odvlekli ho. Pak ho vyslýchali, jistě ne v rukavičkách. Když z něj dostali vše, co věděl, zastřelili ho. Co se zajatcem s prostřelenýma nohama? Tak krutá je válka. Ostatně ji rozpoutali Němci. Teroristé jsou něco podobného, i když naštěstí jen v malém.

4 0
možnosti

Popisujete věci, které jsou známé minimálně deset let - a spíš ještě víc.

2 0
možnosti
Foto

Jistě, a právě proto se autor ptá, proč jsou z toho najednou všichni tak jako-by vyjevení. Můj názor je ten, že za tímhle průvalem může stát ruská GRU. Rusku by se v současné napjaté politické situaci kvůli Ukrajině, pro kterou na sebe cení USA a Rusko zuby, náramně hodilo oslabit a znehybnit CIA přesně takovým průšvihem, jakým se celá patálie jeví být...

6 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Student

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené články