Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Hloupa husa

29. 5. 2008 19:55
Co mají dělat chlapi,

co kvůli "větší péči o rodinu" dostanou z práce padáka? A v Čechách víceméně všude? Až na slepé výjimky nevím o žádných zkrácených úvazcích ani pro ženy - natož pro muže :-/ Jsem jen neinformovaná?

0 0
možnosti
JD

Jarda Dingo

29. 5. 2008 0:02
Co je to za mýtus?

:-) Chlapy se nechtějí starat o své děti? Jediné, co dělají je to, že je snad živí?:-):-) Díváte se kolem sebe? Nebo si chcete jen vydělat za to, že jste ZE ZÁSADY PROTI?

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

29. 5. 2008 13:01
Re: Co je to za mýtus?

Někteří se starají, někteří ne. Možná, že zatím bezdětná paní pisatelka sama neví o čem píše a má pouze informace od svých rozvedených kamarádek.

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

28. 5. 2008 13:47
Mohu-li vám radit,

neklesejte na mysli, nějaký pozorný a sympatický chlap určitě někde existuje. Že jste v tomto ohledu dosud měla smůlu je sice smutné, ale nebylo by moudré osobní statistice přikládat nějaký zásadní význam.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3283x
Gender Studies, o.p.s. je nevládní neziskovou organizací, která slouží především jako informační, konzultační a vzdělávací centrum v otázkách vztahů mužů a žen a jejich postavení ve společnosti. Cílem organizace je shromažďovat a dále zpracovávat a rozšiřovat informace související s genderovou tématikou.

Seznam rubrik