Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kdybych žil ve volebním obvodu pana Čunka, volil bych jeho (nikoli kandidáta strany, mým názorům bližší) a to přesto, že jsem ateista a lidovce bych do PS určitě nevolil. No, ale snažil jste se tu dlouho a statečně a můj pocit z té vaší antičunek masírky je, že nějakou desetinkou procenta jste mu k vítěztví přispěl.

2 0
možnosti
OP

R^ O tři články výše uvádím konkrétní příspěvek o tom, jak se takové manipulace dělají. Pamatuji dokonce na fakt, kdy moje blízká příbuzná, nikoliv katolička, poslušně volila Lidovce, neb její pan farář si to přál.

0 0
možnosti
VH

Ale o tom nikdo nepochybuje. Někdo poslouchá Boha (skrze kněze), nekdo jeho veličenastvo císaře (skrze Zemana) a jiný chuť koblihy (kdysi v chladném počasí rozdávané Babišem). Kupodivu: většina z nich si myslí, že se rozhoduje svým mozkem.

1 0
možnosti
DR

Ano, vzít výsledek na vědomí je to jediné co se dá po volbách dělat.

2 0
možnosti
LC

Co by se mělo dělat. Realita je však jiná, ne? Tím neříkám, že opozice má být zalezlá v koutě.

0 0
možnosti
Foto

Sportovní disciplina "plivání na dálku, s rozběhem" se Vám zde už několik měsíců skvěle dařila. Myslím, že jste tím Jiřímu Čunkovi vydatně pomáhal. Takže se sluší pogratulovat Vám.

Přeji hezkou neděli

8 1
možnosti
VH

1. Katolická církev je politické uspořádání jako hrom. A vždy ke svým cílům využívala svatostánky. Netřeba se divit, netřeba se pohoršovat.

2. Ano - ve Zlínském kraji hlasují s převahou pro KDU-ČSL (a STAN, kteří jsou jakousi odnoží). Otázkou je, zda z téměř stoleté setrvačnosti, či dle návodu kléru.

3. Všem nám nějaká uskupení našeptávají, koho volit a "věřící" poslušně volí. To byste mohl napadnout jakoukoliv volbu.

4. Více než polovina volících voličů je podle Vás neschopná vlastní úvahy a hrůzy páně Čunkova působení nevidí? (Mimochodem - nemám až tolik zpráv ze Zlínského kraje - můžete uvést několik případů oněch hrůz? Rád bych zvážil, zda jsou to hrůzy obecně, nebo jen z Vašeho pohledu.)

7 0
možnosti
Foto

D31u11š84a93n 36P38ó67č

7. 10. 2018 11:46

To není o neschopnosti vlastní úvahy ze strany voličů. Sám přiznáváte, že nemáte informace. A já o žádných hrůzách nepsal! Nebo ano? Já jenou poukázal na praktiky, které se i podle mnoha věřících tady dějí a děly. A potom, ano, uvnitř KDU-ČSL ať se radí, koho budou volit. Ale mluvit o tom i v kostelích za přítomnosti věřících...? Jinak, já se nepohoršuji, nedivím ani nic jiného, co tu podsouváte. Taky jsem napsal, že výsledek beru na vědomí či chcete-li respektuji.

0 1
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Bývalý profesionální regionální novinář, který, přestože se v současnosti zabývá profesně zcela něčím jiným, nehodlá mlčky přihlížet nepravostem a neschopnostem

Seznam rubrik