Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Velká koalice STAN, ODS, Koalice pro otevřený Vsetín, ČSSD a SPD může jistě vzniknout. Nemůže však v žádném případě vyjadřovat vůli jejich voličů. Přání voličů jednotlivých členů jsou diametrálně odlišná, protichůdná. Nelze tedy plnit ani náhodou přání všech.

Je možné, že taková koalice vznikne. Ovšem jediná spojující idea "pryč se stávající koalicí" je dost ubohá. A nefunkční, jak se brzy ukáže.

Vám to ovšem stačí. Jako je Kalousek pro hlupáky ďáblem celostátním, je zřejmě pro jiné hlupáky Čunek bubákem zlínským. Stejně nesmyslně.

1 0
možnosti
AR

Prečetl jsem si váš článek a pak zavolal svým dvěma známým do Vsetína. Odpověď jejich byla taková, že raději o situaci ve Vsetíně nemáte psát. Občané sami vědí dobře koho mají volit!! Lidovci prý tam skutečně mají podporu!!

1 1
možnosti
Foto

D55u97š64a70n 69P58ó19č

7. 10. 2018 20:26

Na rozdíl od Vás jsem do Vsetína volat nemusel. Jsem vsetínský rodák a ve městě žiji přes šedesát let. Tak pokud k tomu nic nemáte, budu se o situaci ve svém městě z mého vlastního pohledu vyjadřovat i nadále. Záleží mi totiž na svém Vsetíně. Nepochybuji o tom, že obyvatelé města vědí, koho mají volit. A ani jsem výsledky voleb nijak nezpochybňoval. Komunální i senátorské respektuji. Jen si dovoluji mít výhrady k současné politice KDU-ČSL a ANO, respektive jejich některých členů z pozice radních a zastupitelů. To snad můžu. Nebo se to nesmí? Nikoho vulgárně nenapadám, na rozdíl od některých mých oponentů, jen vyjadřuji svůj vlastní názor. Nebo ani to se nesmí? Lidovci mají u obyvatel podporu, jinak by nezvítězili. To ale neznamená, že mají bezmeznou či jednoznačnou podporu (80 % hlasů patřilo někomu jinému), a že já musím mlčet, protože vyhráli lidovci. Ujišťuji Vás, že nebudu, a že v klidu mě nenechá nic, co bude v rozporu s mým názorem. Byť by to, co se mi nezamlouvá, pocházelo z dílny kterékoliv strany či hnutí. Stále mám totiž pocit, že žijeme v demokratické společnosti. Veřejnému vyjádření svého názoru dávám přednost před anonymními hospodskými výkřiky.

Děkuji Vám za Váš zájem a omlouvám se, víc reagovat nebudu. Svůj názor jsem vyjádřil a stojím si za ním. Děkuji za pochopení.

2 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Bývalý profesionální regionální novinář, který, přestože se v současnosti zabývá profesně zcela něčím jiným, nehodlá mlčky přihlížet nepravostem a neschopnostem

Seznam rubrik