Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Zajimave je, ze kdyz media demokraticke zeme odmitnou papouskovat primitivni propagandu byvaleho agenta KGB ktery zautocil na sousedni zemi, jsou obvinena z "psychologicke valky".

Podle me maji naopak media za povinnost psat pravdu. A delaji to docela dobre.

Viz posledni zpravu "Reporters without borders"

0 0
možnosti
ID

I51v33a68n 89D26u24c21a75r

31. 3. 2014 19:14

Kvalita, tleskám.

1 0
možnosti
MM

Proč nepíšete o Ruských mediích, která chrlí demagogií o velkém Rusku, o velkém duchu ruského lidu a o fašistické Ukrajině. Putin zrušil všechna svobodná media a své oponenty pozavíral a Vy Ruským mediím věříte.

4 1
možnosti
AD

A77d59a 50D52e51m56k43o59v22á

31. 3. 2014 18:39

Ale čo si to vymýšľate - nezrušil... Napr. Komersant je súkromné médium, dosť vyvážené. 8-o

1 0
možnosti
Foto

Politika Ruska vůči Ukrajině je stejná, jako byla politika SSSR vůči ČSSR a proto nevidím jediný důvod fandit, či chápat jejich postoj s pochopením.

A teď do mne bušte.

8 0
možnosti
BM

Přesně tak. Skutečně nechápu lidi, kteří se pořád rozčilují na ty, kteří straní Ukrajině. Je to přece normální, že proti bývalým okupantům je nedůvěra.

4 2
možnosti
BM

S tím hrbením před Bruselem máte pravdu. Rovněž s tou naší horlivostí všechno rušit co nařídí nudící se úředníci v "BruselI"....

Avšak to ruské nebezpečí nelze podceňovat.... Už se rýsuje další separatistické hnutí na jihovýchodě, stejný scénář jako na Krymu.... A co Pobaltí!!!! Takže jestli pan Karas něco říká či neříká objektivně v porovnání s touto skutečností je to prkotina.....

5 1
možnosti
MS

A v čem je bezpečnější rozšiřování EU než Ruské federace? To se nedá projít tvrzením: EU je přece demokratická. To rozhodně není pravda. EU je nedemokratická.

5 6
možnosti
MI

M92a72r11t19i60n 71I34g11u83e

31. 3. 2014 15:18

Majdanské události byly tou poslední kapkou, která u mne způsobila zavrhnutí tzv. hlavních témat zpravodajství Čt a to právě z důvodu který zde dokladujete - o nezávislosti a objektivitě téhož nemůže být ani řeči. Ještě že máme nově doplněnou Radu ...  A k vašemu příspěvku velké (a smutné) R^

6 1
možnosti
JS

Není co dodat. Je mi z toho trapně, vždy musíme být papežtější než papež. Na to lezení do zadku si ani ten prezervativ neberem. A je úplně jedno jestli tam sedí kníže nebo Zaorálek.

3 1
možnosti
IH

Proboha, co má co společného statistika vyznění zpráv se skutečností?

Jakože ti, co lezou okupantům napůl do zadku, jsou objektivnější, než ti, co nelezou?

7 2
možnosti
MS

Co je to skutečnost? A hlavně která? To všichni máme po celý den jezdit po celém světě, abychom si skutečnost podávaných zpráv sami ověřili?;-D

1 2
možnosti
MS

Perfektní, Dušane. Česká televize a rozhlas, to je informační válka proti vlastním občanům za jejich peníze. Včera večer jsem viděl Velíška a Dvořáka a jediné, co mě napadlo bylo, že jim ty jejich příspěvky napsala ČTK.

6 5
možnosti
PH

naprosto souhlasím. Co my jsme to za národ, to mi hlava už nebere.

3 2
možnosti
JF

Zajímavá by byla podobná statistika Ruských médií...

5 0
možnosti