Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

před těmi volbami mnoho autorů zVEREŠovatelo.

A pořádně, asi je to nakažlivé.

2 0
možnosti

Malinké doporučení. Zkraťte to.

2 0
možnosti
Foto

Rád bych. Ale popis jedné lumpárny mi připomene druhou a už je z toho "Alois Jirásek"...

0 0
možnosti

První šiky bojovníků za TOP již nastartovaly, máte se na co těšit! Napsal jste to ale přesně. R^

3 0
možnosti
Foto

Díky. Rakousko-české hordy mají dnes zpoždění. Když bude nejhůř, požádám o politický azyl na Ukrajině. Tam určitě nemají KS + Kalouska.

1 0
možnosti

Souhlasím a K.Sch. je mi dokonce někdy líto. On už ani neví čí je. Bylo komické, když po amnestii prohlásil, že je to správné, protože soudy mají konat.Já si to také myslím. Pranýřován neměl být Klaus, ale soudci, kteří nekonají. Zřejmě následně mu Kalousek vyčinil a on obrátil. Stejně komické bylo, když nedávno prohlásil, že by o koalici s ČSSD uvažoval (pravděpodobně slyšel tuto myšlenku od Kalouska). Opět zřejmě mu bylo vyčiněno a tak zase obrátil. Chudák malej, opravdu neví čí je.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor. Další člověk který nepadá na zadek před KS a Kalouskovým MATRIXem a má svůj rozum. Přesně tak to bylo. Já na to zapomněl, asi jsem měl oči zalepené tím slizem co je mi předhazován. Skutečný vynálezce slizu "... se bude s jistým veselím dívat na další vývoj."

2 1
možnosti

To je žůžo, to barevné písmo co ? Zkuste ještě svinibrodskou zeleň. :-P

2 1
možnosti
Foto

Vtipné. Vidím, že existuje i šestá skupina - UFO. Odkud diskutujete? Z létajícího talíře? Já myslel, že ufouni komunikují telepaticky, ne přes internet.

0 0
možnosti

..něco tak dlouhého..a zmateného...může zplodit jen ...fanatik....

2 2
možnosti
Foto

Je to moc krátké na popsání všech lumpáren ODS a TOP 09. Málo zmatené oproti chování Schwarzenberga a Kalouska na letišti s tahačem. Vždyť oni málem rozpoutali válku:-)

2 3
možnosti
Foto

ano, ano, za všechno může ten arcilotr Kalousek.

A cyklisti!!!

3 0
možnosti

..trapslíci...!!! ......nezapomeňte na trpaslíky.....!!!!

2 0
možnosti

Píšete něco o slizu. Bohužel ten vychází z Vašeho blogu. Nezlobte se, ale tolik zášti a odporu vůči příznivcům jedné strany se jentak nevidí... Rv

2 2
možnosti
Foto

Vy říkáte sliz, já říkám holá pravda. Sliz, to jsou Kalouskova slova na adresu VV z doby kdy dělali "potíže". Jakmile jejich skoro strana LIDEM začala koalici zobat z ruky, byla to zlatíčka. "Politický boj" může být veden různě. Třeba jak na "východní frontě." Tu východní frontu z toho udělala ODS a TOP 09. Až se ostatní strany budou chovat podobně, budu na ně reagovat stejně. V článku jsou uvedena pouze reálná, ověřitelná, dohledatelná fakta...

2 1
možnosti

:-).......Pro autora :    R^R^R^R^R^

2 3
možnosti
Foto

Píšete, cituji: "Ať to bude, kdo to bude, horší než s ODS a TOP 09 to být nemůže! Tyto strany to dotáhly až na úplné dno! Hlouběji to už ani snad nešlo!". Nebuďte pesimista, určítě může.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.