Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý autore,váš příspěvek je učebnicovým příkladem osobnosti, která přestane růst někdy na konci základky. Nemám vůbec problém s jiným nebo opačným názorem. Vy ale ani nerozčílíte, ani nepobavíte. Dokonce vás nejde ani litovat. Zkuste se vyjadřovat jako dospělý, inteligentní člověk - jste-li.

5 1
možnosti
Foto

Díky za hlubokou psychoanalýzu. Zajímá mě, jak vidíte Kalouska:-)

0 0
možnosti

F55i71l65i94p 53S22m98o34l84a

22. 10. 2013 21:52

1.) Mně to vtipné nepřišlo.

2.) Pan Schwarzenberg umí skloňovat i časovat.

3.) Tisíckrát lepší Kalousek a kníže, než Sobotka, Zeman, Babiš a Okamura.

P.S.: Topku nevolím.

5 1
možnosti
Foto

Díky za názor. Já si myslím, že vás to přesto rozčílilo;-)

0 0
možnosti

...chacha.....chichi....chocho....:-/

3 0
možnosti
Foto

Pan "misla@bluewin.cz" mě obšťastnil tímto hřejivým vzkazem (viz. níže). Od "topkaře" je to poklona. Je vidět, že jsem říznul do živého. Škoda, že ten pán vystupuje anonymně. Mimo útoků na mou osobu se "topkaři" nezmohli ani na jeden racionální argument, jak to bylo s tím hektickým bojem AGENTA 009 s korupcí. Odpovím za ně. BYLO TO NESLAVNÉ.To je všechno co umíte?

Podle karmy (hlasů) to není tak špatné, jak by si pravdoláskaři z TOP 09 přáli. Nikdo z čtenářů nechce čelit útokům stáda ovcí. Jediné co topkaři dovedou je urážet. Asi to chytili od Kalouska, který napadal inteligenci voličů Okamury. NIC JINÉHO NEUMÍTE. Pravda vyhrožování policii vám jde na jedničku.Na to jsem málem zapomněl. Bravo "topkaři". Ti "ódéesáci" vám opravdu sedí. TOP 09 + ODS = dvě noční můry české politiky. Čím víc lidí si to přečte tím lépe.

Odesílatel: misla@bluewin.cz (ze stránek)Text zprávy: Mily pane, po precteni Vaseho blogu jsem dosel k nezvratnemu presvedceni: Jste blbec.

0 1
možnosti
Foto

trochu mně to připadá politickou satiru svého času v Dikobrazu

5 0
možnosti
Foto

Asi se Vám líbila, když ji tak důvěrně znáte.

0 0
možnosti
Foto

Bystrý čtenář si také jistě nemohl nevšimnout,že čast textu byla inspirována autorem SMS,odborníka na vyhazování

"nekamarádů" z různých postů na MD,člena antikalousovské strany SPOZ,pana (nebudu za SPOZ nikdy kandidovat)ŽÁKA!"Po ovoci poznáte je", bude asi nové heslo této strany!"Say no more",si jistě řekne bystrý čtenář!

4 0
možnosti
Foto

SPOZ mi absolutně nic neříká. Vyhodit kámoše "ódéesáků" a "topkařů" od koryt ale musím jen schvalovat. Chápu, že to bolí.

1 3
možnosti

tak a teď ještě zkuste něco stejně blbýho na toho Japonce a potom na toho agenta STB ze Slovenska ať si zase počtem

5 1
možnosti
Foto

Někdo tu "špinavou práci" musel udělat a říct, že císař je nahý. Nebo kníže? Abych přilil olej do ohně, troufám si tvrdit, že ti pánové, o kterých se tak urážlivě zmiňujete by NIKDY NESELHALI jako pan Schwarzenberg.

1 2
možnosti

Tak dlouhý, tak hloupý!

7 0
možnosti
Foto

Ale pravdivé;-);-);-);-) S tím nic neudělá ani 10 000 fanatických topkařů

0 0
možnosti

normalne pro censuru nejsem ale blog by mel mit alepon minimalni uroven......

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji autocenzuru. Nic nečíst. Poslouchat KS, Kalouska, nemyslet a máte vystaráno. Hlavně to chce víru. Velmi silnou víru.

1 0
možnosti

Nechám stranou tuhle hloupost, ale vy moc německy asi neumíte, že? Jinak by nevznikl tenhle paskvil, kde se snažíte karikaturovat Němce mluvícího česky. 

Nicméně, i kdybyste německy uměl, tak byste tenhle paskvil nenapsal. Protože ač Schwarzenbergerové jsou původem Němci.....i když....těžko říci s ohledem na oblast jejich původu....tak je to počeštělá šlechta a duchovní dědicové Rožmberků. V roce 1918 se postavili za Masaryka a v roce 1938 za Beneše proti Hitlerovi, navíc věnovali značné finanční prostředky na vybudování československého pohraničního opevnění. 

Docela by mně zajímalo, co dělala vaše rodina pro tento stát

8 0
možnosti

Za sebe podotýkám, že naše rodina byla proti vzniku ČR a byla pro Monarchii.

1 1
možnosti

P33a54v77e47l 63K62u65l45a

22. 10. 2013 17:26

Ani vtipné, ani moudré, ani chytré. Celý vy.:-/

6 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor. Ještě tam postrádám slova "ztroskotanec" a "samozvanec". Toto jen demonstruje kvalitu topkařů. Kalousek poprskal a pozurážel kde koho a to Vám nevadí. To se hold pozná moudrý a chytrý člověk. Je i vtipný. Jeho "hlodům" se ale smějete jen Vy a Parkanová. Na hrubý pytel hrubá záplata. Když vidím a čtu ty topkařské útoky, tak budu volit marťany nebo komunisty. Díky bohu, že TOP 09 se svým podhoubím je odstavena od lizu. Možná už tam začali přelézat kmotři z ODS. Tím nemíním Vás, protože Vás neznám a chybí mi Váš pronikavý rentgenový zrak. Nemáte ve straně nějakého agenta 009? To by vše vysvětlovalo.

0 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.