Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Proč soudružka Benešová podporuje justiční mafii? Škoda, že sázkové kanceláře nedělají sázku na to, kdy najde Ištván nějaký důkaz. S ledovým klidem bych dal všechny životní úspory se stoprocentní jistotou, že ani příští vánoce nebude mít žádný důkaz!! Ministryně spravedlnosti jako správná komunistka ignoruje jeho trestné jednání. To, co kdysi kritizovala, nyní podporuje!!! Mnoho právníků tvrdí, že se dopustil mnoha porušení zákonů!!!

0 0
možnosti
Foto

Důkaz nebude nikdy. To by ho musel vyrobit. A příští vánoce půjde po další "žhavé stopě". Na Rittiga a Janouška si už nikdo nevzpomene. Ištvan bude "stíhat" nové kmotry z nových stran. Jistěže stejně úspěšně jako ty současné.:-) Takové lidi potřebuje každá vláda aby byl "klid na práci." Nad Benešovou jsem zlomil hůl. Je stejná jako Blažek. Rozdíl je jen v barvě dresu.

1 0
možnosti
OK

istvan pomohl zemanovi, kscm a cssd svrhnout legalni pravicovou vladu, o to jedine slo.

0 2
možnosti
JM

Státní zástupce je zaměstnání jako každé jiné, žádná vyřazovací soutěž. Jednou uspěje, jindy ne, co na tom? To jen obhájce Pery Masson jede na sto procent, všechny žalobce poráží a nevšiml jsem si, že by si někdo z nich hodil mašli.

Že by u vás bylo přání otcem myšlenky?

2 0
možnosti
Foto

To je pravda. Tak postupuje státní zástupce. "Státní škůdce" to vidí jinak. Bezhlavě někoho obvinit je buď právní ignorantství, nebo vykalkulovaný úmysl. Byly o tom vedeny stovky diskuzí a převažuje právní názor, že to Ištvan "přepálil". Tím vůbec nechci obhajovat trafiky a tzv. rebely. Mně se to také nelíbí. Ale to by opravdu mohli obvinit každého druhého politika na objednávku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.