Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete: "A právě tuto škodu ji žaloba lidově řečeno přišila." To mi nějak uniklo. Ona už byla obžalována?

A k vašemu "humoru" přidám anekdotu:

Roubíček pozve Kohna na večeři. Oba dobře pojedli, poklábosili a Kohn se odebral domů. Ráno zvoní Kohnovi telefon a na drátě Roubíček: "Jak jim včera chutnalo, Kohn?" "Večeře byla výborná, proč se ptaj?", říká na to Kohn. "Nemohli jsme potom najít stříbrný příbory po babičce", hlásí Roubíček. Kohn na to pobouřeně: "Snad nechtěj říct, že jsem jim je ukrad?!" A Roubíček na to: "Chci, nechci, to je jedno. Nakonec se našly ve dřezu, ale to podezření, Kohn, to jim už nikdo neodpáře."

3 0
možnosti
DB

a jste si jist že váš život je veselejší,--

1 0
možnosti
PK

Ne poprve jsem se ve vasem blogu ztratil a nepochopil =-O

1 0
možnosti
JH

J59a37n 52H92l93e10d71í70k

3. 1. 2014 17:11

DODATEČEK:: odborný posudek na aviony CASA dodala amer.firma APPRASAIL, kterou vedl bývalý náčelník STB soudruh generál JIŘÍ  KROH. Za bordýlkem a kradením vždycky hledej přednostně --bolševíka !!

2 0
možnosti
JH

J75a56n 69H95l42e30d15í30k

3. 1. 2014 17:06

Kalousek je vedle Ratha --světcem-- a přesto pomník národ buduje pro mazaného Davida.

5 0
možnosti
Foto

Autor dobře začal a měl se držet započatého tématu. Jak námět rozvinul stal se z blogu pelmel. Samozřejmě, že byla V.P. bílým koněm. Tady máš Vlastičko mastičku na ruce a tohleto nám podepiš.

0 0
možnosti
VH

Dovoluji si upozornit, že o vazbě rozhoduje soud, nikoliv státní zástupce (předpokládám, že jeho míníte svým zastaralým "prokurátor").

0 0
možnosti
JB

Ale jak jste si určitě všiml , soud bral v patrnost pouze přáni státního zástupce , obhájce neměl vůbec šanci. Proč asi ?[>-]

0 0
možnosti
VH

Že se nic neprokázalo,  z n a m e n á   z   h l e d i s k a   p r á v a ,  že v tom podezřelý neměl prsty.  Ať žvanílkové žvaní jakkoliv.

  Pokud byste to napsal bez toho "hlediska", bylo by to možné jako váš osobní názor akceptovat.  S tím "právem" však absolutně nikoliv.

4 0
možnosti
VH

"Vidím ji jako oběť své naivity ...."   Proč by měla být V. Parkanová obětí  v a š í   naivity?   Nebo jste měl na mysli větu  "Vidím ji jako oběť   j e j í   naivity..."?  Proč jste to tedy takto nenapsal?

1 0
možnosti
ZB

To asi mělo být vtipné.Nejvíc vtipné je ve skutečnosti to, že ten Váš letec s posedu, Pavel Musela nemá s Kalouskem nic společného.Za to o kšeftech, které dělal s partou oranžových by mohl vyprávět,pokud by se mu ovšem vrátila paměť...

6 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.