Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vy děláte, jako by se Ištván pasoval do role soudce. Přitom jen v součinnosti s policií zjišťuje a předkládá důkazy. Poslední slovo bude mít soud. :-/

0 0
možnosti
Foto

Již jsem to zde psal. On je schopen někoho hnát zbytečně před soud i s tím vědomím, že ho soud potom osvobodí. Nemá žádné výsledky. Nastartoval pád vlády, to se mi líbilo, ale to je všechno. Ostatní byla komedie, kde se nejvíc bavil Rittig a Janoušek.

0 0
možnosti
FS

"Prokurátorem urválkovského typu s prvky fanatického učení jezuitského bratrstva."

Tak tahle věta mi úplně stačí. Abych si na vás udělal názor jako na uřvánkovského Neználka a ňoumy.

Víte něco o jezuitském řádu? Spíš se zdá, že máte jen "znalosti" z bolševických dějepisů a filmů pro pamětníky, že?

0 0
možnosti
Foto

Opravdu silné argumenty. Ten článek byl o něčem jiném než o dějepisu. Asi Vám to jako odborníkovi na psychologii úplně uniklo. Tak dobře, budeme řešit jezuity. Něco je vysvětleno níže. Jinak o tomto řádu vím dost. Kdo ho založil, jak byl organizován, jaké měl poslání, atd.  Až budu chtít psát o jezuitech, tak  o nich napíši. Pokud se týká urválkovského prokurátora, je pan Ištvan neviňátko. Křivdil jsem mu. On totiž naštěstí nemá možnosti,které byly v padesátých letech. Kdyby je měl, jistě by Urválka dohnal a potom předehnal.

0 0
možnosti
KC

Pane Dušane, do jezuitů bych se nenavážel, všechno bylo trochu jinak,  než se tvrdí. Ten řád ještě potřebuje být seriozně zhodnocen.

0 0
možnosti
Foto

Možná máte pravdu. Nedávno jsem četl článek, že to ani s tím Koniášem nebylo tak hrozné jak tvrdili obrozenci. Nicméně stále jsou tak chápáni, použil jsem to jako přirovnání zarputilosti. Proti jezuitům nemám nic, proti Ištvanovi spoustu...

2 0
možnosti
RG

R97u85d60i 13G92a96š49p50a29r

15. 11. 2013 17:30

Celej blog je jak z portfolia Blesku, bombastickej název, pár otřepaných frází Urválkovského typu a jinak nic........pan Nečas si za mediální masáž může sám, vydává velkoústá prohlášení před samotným´výslechem, aby pak odmítnul vypovídat. Uštván je naopak Ištván, kterého  masíroval Kalousek s knížetem a  z celou ODS takovým způsobem, že zřejmě ztratil veškerej elán.

3 2
možnosti
Foto

Mě se těžko reaguje. Já Nečase nebráním, já se ho jen trochu zastal. I pan Heřmánek komentuje jak Nečas bídně vypadal. Jistěže to Nečas nemůže hrát a uhrát na city... Ten blog byl proti Ištvanovým postupům. A vtom Vás asi nepřesvědčím.

1 0
možnosti
Foto

Ten včerejší záběr na Nečase byl příšerný. Nemožně oblečen, s jakýmsi zanedbaným vousem. Takto vypadající bych já tedy nikdy práci nehledal.

0 0
možnosti
Foto

Dost ho to sebralo. Toho si nešlo nevšimnout. Ztratil všechno a nic nezískal (pokud nemá nahospodařeno bokem). Prostě bylo mi ho líto jako člověka. Nic víc.

1 0
možnosti
Foto

Zbytečně vypjatý článek. Justice by měla být politicky nezávislá - a to není.

A u Ištvána - dosti mám pocit, že přešlápl politickou čáru a asi mu to bude spočteno.

Nehodnotím reálné kroky, ale dopady.

A že soudružka Benešová, či jiní činovníci, třeba soudruh Rychetský, likvidují právní stát a právní povědomí, o tom není pochyb.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. I s tím, že článek může být chápán jako vypjatý. Promítla se tam moje zkušenost  s VSZ Olomouc. Míním tím jejich nečinnost.

0 0
možnosti
PK

Uznám, že to politici mají těžké. Je to riskantní řemeslo. Ale být Nečasem, tak bych chodil "kanálama" a národu a třeba i rodné straně se omluvil. Jen za tu hysterii - jak tam dřou jako koně ...

2 1
možnosti
Foto

Uznávám. Ty koně jsou dobří - já sám jsem to mnohokrát ironizoval a zesměšňoval. To je pravda. Nečas poškodil ODS, poškodil politiku. Absolutně ho nechci obhajovat. Ale vezměte Parkanovou nebo Dalíka. Proč i oni nejsou stejně "křižováni"? Tam je ticho po pěšině. Nebo Bém. Místo něho to osolili Svobodovi, atd.

0 0
možnosti
MP

Soudružka Benešová by měla skončit s podporou justiční mafie a jako ministryně by konečně měla začít jednat. Jinak dokazuje zbytečnost své funkce!!!

2 0
možnosti
Foto

Nelze než s Vámi souhlasit.

1 0
možnosti
VH

Počkejte. Když zavraždím a pak se budu kát a "nastavím bříško", tak státní zástupce, který mě chce žalovat se stane zavilým a bude párat a trhat nemilosrdně a bez spravedlnosti, hůře, než ten vlk?

  Ne? Proč ne? Když takto definujete pokračující trestní stíhání. 

  Nebo si myslíte, že obvykle zločinci přijdou a řeknou: hezky mě zatkněte, dřív, než si lehnu na zádíčka?

  Zda se trestný čin stal rozhodne pouze soud. A i když jeho právní názor nebude totožný s názorem žalobce, neznamená to, že jednal žalobce chybně. Kdyby totiž již žalobce  m u s e l   mít vždy pravdu, soudů by bylo netřeba.

1 0
možnosti
Foto

Vy to trošičku vytrhujete z kontextu. Já tvrdím, že Ištvan je umanutý. Nečas je příliš démonizován. Je tu spousta větších lumpů kteří nejenže běhají po svobodě ale nejsou ani atakováni jako Nečas. Pokud byste znal obsah mých článků věděl byste že já pád Nečase vítal. Ale to, co se děje kolem něj dál se mi prostě nelíbí. Kolem Ištvana je těch zvláštních věcí ale mnohem víc. Něco jsem uváděl ve svých článcích, zde na to není prostor. Váš názor je, že Ištvan postupuje správně. Můj je opačný. Vy nepřesvědčíte mě stejně jako já nepřesvědčím Vás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.