Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek mne potěšil, i když titulek byl příslibem konkrétní osoby. Zobecnění je logické.Napsal jsem blog, že zloděj v České republice sestavuje vládu. Přesně to odpovídá deprivantovi podle definice MUDr.Koukolíka, kterého mám moc rád. Pan Mgr-Sobotka místo aby zmizel z politické scény - opět strká hlavu do televize. Místo aby se omluvil za zneužívání poslaneckých náhrad, tak okrádá spoluobčany dále pod hlavičkou péče o občany - v sociální demokracii. A takových je bohužel více a více. Kdo něco umí dobře, tak to dělá. Kdo neumí, tak jde do politiky.8-oR^ Karma

0 0
možnosti
Foto

Díky za reakci. Vesměs se zatím ozývaly potrefené husy, podsouvající názor, že jsem snad prof. Koukolíka překrucoval, vytrhával z kontextu nebo nepochopil. Jediné co jsem udělal byla sumarizace, "popularizace" a zveřejnění. Deprivanti jsou opravdu všude. Kouzelná je např. paní Jandová, jejímiž vyjadřovacími způsoby jsou výhradně smajlíci. Já myslím, že nestudovala knihy MUDr. Koukolíka ale komiksy. Ani na jednu odpověď neuměla reagovat. Jen negací. Diagnóza jasná. Kdoví co je to za Jandovou, možná dělá do politiky. Ono by bylo vynikající, kdyby tento článek, nebo jiný o deprivantech (zejména politických) četlo co nejvíce lidí. Mnohým by to změnilo úhel pohledu na politiky. Vysvětlilo by to, proč jsou politici jací jsou, atd...

Ten Sobotka také sedí, nebo Bárta z VV a další a další. Dobře to vystihl pan Rimbauer. Jednodušší by bylo určit, kdo z politiků deprivant není.:-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu dlouhé, ale velmi zajímavé.

0 0
možnosti
Foto

Díky moc. Jsem rád, že se najdou lidé, co se nedají zmanipulovat několika křiklouny. Ty informace jsou opravdu zajímavé. Není to má sebechvála, je to chvála MUDr. Koukolíka. Mělo by to vědět co nejvíce lidí. Deprivanti jsou v každé lidské struktuře. Ti v politice mají smůlu, že je na ně více vidět...

0 0
možnosti
MR

Tak předpokládám, že pokud se autor konečně otřepe od antizemanismu, tak mu dojde, že v politice jsou takoví víceméně všichni. Ne všichni, ale víceméně všichni. Zahrajme si hru a vyjmenujme ty, kteří do této definice nepatří (a ano, Karel Rakouský tam fakt patří)

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Byl by to telefonní seznam, míním politiky - deprivanty. V článku uvádím 4-10% u běžné populace. I to je široký rozptyl. Mezi politiky to odhaduji na 60-80%. Mají dokonalé mimikry, nikdo z nich nebude vytrubovat do světa své skutečné cíle. S tím Zemanem. To není antizemanismus apriori. U něj mi to připadalo dost prokazatelné. Stejně dobře jsem mohl uvést i jiného politika. Zeman je ale dost rozebíraný a tak i čitelný. Proto zrovna on.

1 0
možnosti
Foto

na to, jak vás tu ztrhali....mi to zase špatný nšpřijde. Tak ode mne karma...ať se to zrochu srovná;-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za podporu. To vždy potěší. Já myslel, že to nikoho nezaujme, je to trošku náročnější čtení a doba je hektická. Kupodivu, třeba na ePortálu to mělo více než 5000 čtenářů za den. Pokud to někoho vytáčí, ať to nečte. Zatím nepadl jediný rozumný argument "oponentů". Ani nemůže, když vycházím z tvrzení prof. Koukolíka. Možná všichni "experti" opomněli na jeden jeho citát: "Destruktivita je někdy jejich základní životní program." Celkem výstižné, neb s ničím konstruktivním zatím nepřišli:-)

0 0
možnosti
SH

Dušane, zkus ten starý Řím. To ti půjde líp.

0 0
možnosti
Foto

Já tušil, že to pro někoho bude moc složité. Rada je jednoduchá. Nečíst, nepřemýšlet. Nic víc s tím dělat nejde.

0 0
možnosti
AJ

Tak to dopadá, když čtete knížky, na které nestačíte....

8-o;-)

2 0
možnosti
Foto

Knížky jsem nečetl. Co to je knížka? To neznám. Měl jsem se víc ve škole učit, uznávám. Jsou to informace z internetu (bylo to v blogu uvedeno). Vidím, že se v problematice deprivantů vyznáte víc než profesor Koukolík. Jen se divím, že potom nestačíte ani na článek v rozsahu tří stánek A4.

0 0
možnosti
MR

M85i69l28a78n 90R72a98d19e15k

27. 11. 2013 17:54

rad bych ve vasem vynikajicim clanku neco opravil - nerikejte "v Cesku", ale ve svete. Nejste preci naiva.

0 0
možnosti
Foto

Naprostá pravda. Deprivanti jsou v každé společenské skupině, v každé zemi. Platí to univerzálně. I pro zvířata. V odkazech jsou zmiňovány experimenty na lidoopech a i tam se deprivace prokázala. S ohledem na již tak velký rozsah článku jsem to zmínil jen jednou větou v úvodu. Možná by se některý politik mohl cítit dotčen, že je stejný deprivant jako obyčejná opice.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.