Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a co na to říká váš lékař???

1 2
možnosti
Foto

Říká mi ignoruj pana Matušku. Je to jen rejpal. Vidím, že Vás můj blog přímo vzrušuje. Děkuji za zájem.

1 0
možnosti
Foto

Generální inspekce bezpečnostních sborů vznikla v roce 2010, kdy byl ministrem vnitra Radek John. Tedy ne Langr. Stejná pitomst je tvrdit, že Langr rozvrátil ministerstvo vnitra to je neuvěřitelný blábol.

1 2
možnosti
Foto

Mýlíte se úplně ve všem. GIBS vznikla 1.1.2012. Bílka tam dostal Langer s Nečasem. John vyhandloval Lessyho. Byla to výměna za odvolaného policejního prezidenta Oldřicha Martinů. Ten prý chodil "žalovat" (vynášel) Nečasovi. Langer zrušil fungující Finanční policii, přivedl tam obskurní lidi... Dorazil to, co již započal Gross. Ten se obklopil bývalými "esenbáky". Je ale jedno kdy GIBS vznikl. I kdyby to včera a byl tam stále Bílek, pořád platí, že je to Langerův člověk. Vy jste bílá vrána dělající Langrovi advokáta nebo jeho obdivovatel či kamarád? Stačí se informovat na internetu co všechno dobrého pan Langer vykonal...

1 0
možnosti
JL

Sice nevím o co jde, ale je mi jasné, že tam máte spoustu velkých právnických chyb. Asi by se to nechalo odstranit, ale to byste musel zveřejnit trošku větší detaily. Každopádně pojmy jako kárné řízení a rozsudek nejdou dohromady - to je jenom jedna věc z mnoha. Pojem nebylo to jenom prověřování, bylo to trestní řízení, je také právní nesmysl atd., atd.

0 0
možnosti
Foto

Trestní řízení bylo vedeno pro trestný čin zneužívání pravomoci veřejného činitele. Takto to popsala policie. Vím že navíc existuje i trestní stíhání (liší se časovým úsekem až po nabytí právní moci rozsudku), dále je to vyšetřování, atd... Prověřováním jsem mínil pouhé "oťukávání" ze strany policie, jako je třeba podání vysvětlení. Je mi jasné že v kárném řízení nejde dát stejný trest jako u soudu, atd. Nejsem právník, ale ten průběh je tam popsán tak jak se to odehrálo. Mnohem zajímavější, a aktuálnější bude připravovaný článek o činnosti JUDr. Blažka na ministerstvu. Je otázka do jaké hloubky půjdu. Možná bude veřejnost překvapena tím co zveřejním. Pokud jste právník, bude mě velice zajímat Váš názor, protože v tomto případě půjde o živou věc. Možná někomu spadne hřebínek, možná někdo přijde o renomé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.