Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Já bych Vás za souseda chtěl, ale jenom o mé dovolené. To byste šmíroval, jestli mi někdo neleze do baráku. Ale šmírování po celý rok, co dělám před i za barákem, to by mně asi pěkně štvalo.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to byste musel požádat tu paní. Ale pozor, mohla by se znovu zamilovat. To by se hlídání pěkně zkomplikovalo. Ono je to právě naopak než píšete. Její rodina (včetně dětí) hlídá naše příchody/odchody, příjezdy/odjezdy. Píší anonymy na manželku, snažili se jí vyštípat ze školy... Ten článeček to bere z té veselejší stránky. Realita je jiná. Já myslím, než se nechat hlídat takovou sousedkou, tak je lepší být vykraden:-)

0 0
možnosti
Foto

bez Matějky zase prd

0 0
možnosti
Foto

Naopak, slavný Matějka nedosáhl ani na ironický článek např. o Okamurovi. Tak o co Vám jde? Chybí Vám? Co máte pořád o mě starost. Někdy je čtenost vyšší, jindy nižší. I na iDNES některé články byly 6-8000. Ne ePortálu 3-9000. Na ostatních, včetně Neviditelného psa, to nejde většinou pod 3000. Jedná se o šest dalších portálů, kde mi články přebírají, nebo kde píši přímo pro ně. Z kontextu Vašich  poznámek soudím, že mě přímo milujete, takže doufám že máte stejnou radost jako já, že "to jde". Jinak, těším se na další pichlavý komentář. Pronásledujete ještě někoho dalšího, nebo jste se upnul pouze na mou osobu? Je to opravdu nenormální.To děláte jen Vy. Nemáte něco společného s fízly? Viz naše poslední "debata". I to je divné, jak jste hájil prokurátorského lumpa z Prachatic...

0 0
možnosti
JC

Radši tohle za sousedku, než tamty nejmenované...

0 0
možnosti
Foto

To by bylo asi dilema. Viz výše...:-)

0 0
možnosti