Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Také jsem byl dlouho čtenář MFD, dokonce znám trošku začátek kariéry Čendy Čásenského - on začínal v partičce Pavla Šafra v ČD, jsou to kluci, kterým dala listopadová revoluce velkou šanci a oni ji využili - šli pořád nahoru a nahoru jim šly i platy, vlastně nic nevědí o životě dole, vždyť jejich platy jsou mnohonásobně vyšší už 15 let. MFD byla chvílemi nesnesitelná, modrá, proODSácká, Steigerwald mi občas připadal až psychopatický, posedlý antilevičáctvím byl i bývalý komunista Komárek, který se přebarvil na dokonalou modř létajících klausovských ptáčků. Klub mladých šťastných zbohatlíků v české novinářské branži, dalo by se to shrnout. (I když Steigerw.je dědek). čímž nechci říct, že MFD byla úplně na nic - to bych ji nečetl, její investigativní žurnalistika byla svého času úžasná! Kam se poděla? Éra hurá-pravičáctví končí, kapitalismus a s ním i pravice česká má Problém, zůstat v době 4%ní preference ODS zuřivým pravičákem zas není nic moc, ovšem pravičáci objevili Karla s Kalouskem, ale to už bude teď trošku zoufalé plácání do vody. Čenda odchází, Steiger. ještě bude trošku prskat a Komárek šups je u Babiše. A já DOUFÁM, že vyprázdněná kdysi SSM-ácká a pak ODS-ácká Frontička bude více ke čtení a že tam bude spektrum komentářů a názorů zajímavější a pestřejší. Nechci servilní, chci dobré noviny! Doufám, doufám...Jsem věčný optimista.;-D

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že je na čase položit si záludnější otázku:

Je pan Babiš nezávislý na MF DNES ?????????

0 0
možnosti
Foto

Těžko může být nezávislá. Teď si ale kladu otázku, která závislost je větší, jestli je to ta Mladé fronty na Babišovi nebo ta moje na Mladé frontě ;-(

0 0
možnosti
OK

drahy pane kolego, nikdo, kdo si koupi noviny to nedela proto, aby presentovaly jine nazory, nez jeho. a ta prizpusobivost, podivej se na jiz davno zavedenou povinnou politkorektnost, nikdo nejde proti proudu, pritom je ovsem zajimave, ze zadny novinar nerekne, kdo a pod jakymi tresty mu to naridil...jeste ze existuje - zatim - svobodny net. do mf zas tolik neryj, je to jediny denik, ktery jeste dovoluje svobodnou diskusi, viz tvuj - a i muj - prispevek. s pozdravem.

0 0
možnosti
Foto

Jen ať se páni redaktoři pěkně autocenzurují. Já také musím, když píšu o Romech.;-D

1 0
možnosti
Foto

A divíte se? Po celá léta se za komunistů museli všichni přizpůsobovat... "Dělal jsem to kvůli rodině, kvůli kariéře..." Tyhle věty známe moc dobře všichni. ;-)

Ostatně, z historie: nic nového pod sluncem. Podobně se lidé chovali i za fašismu apod.

Říká se tomu přežívání. Ostatně, na tom stojí princip přežití celého českého národa.

"Kdo neskáče - jak pán píská - není Čech.":-/

To jen naivkové si vždy v revolučních dobách myslí, že potom všechno bude jinak.

2 0
možnosti
Foto

Je to tak. Ale bylo by fér změnit název na BabišDNES. Potom by bylo jasno a každý by věděl na čem je. Některé listy "na západě" se ke své politické orientaci hlásí veřejně... Za chvíli nebude na výběr: něco bude Babišovo, něco bude Bakalovo a všichni budou "nezávislí":-)

2 0
možnosti
Foto

Zatím Vám Váš blog na stránkách idnes nesmazali. Tak to považujte, že Babiš ještě velký vliv nemá.

2 2
možnosti
Foto

A nebo se ještě nevrátil z kafe... ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.