Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

F81i40l16i15p 55F52u61c36h71s

12. 12. 2013 11:02

Dle mého soudu si pan Matějka zaslouží velký respekt. Bez ohledu na to, zda s jeho názory souhlasíme, či nikoliv. Stát se totiž již za svého života legendou, to se nepodaří každému. A pan Matějka právě toto dokázal.R^ F.F.

2 0
možnosti
Foto

Ale že vám to muselo dát práci, vytáhnout z diskusí úplně vše, co se tu kdy proti Matějkovi objevilo.;-D 

Mně se líbí, jak ti, co na Matějkovi nenechají nikdy nit suchou, hladově čekají na každý jeho článek a mají potřebu neustále pořád dokola přesvědčovat sami sebe jaká je ten Matějka nula. 

Nicméně jeho blog, jakkoliv osobní blogy nejsou nic světoborného, se zřejmě uchová v archívu národní knihovny, zatímco o tom vašem za pár let nebude nikdo vědět.;-)

Že by právě to nejvíce nasíralo, že absolvent základní školy v určitém ohledu silně převyšuje i mnohé vzdělance s diplomem?;-)

0 0
možnosti
MB

Archív národní knihovny? Blog? Tomu skutočne aj veríte, pán Chuchma?

1 0
možnosti
BT

pan Matějka je srandista,  je zábavné číst jeho blogy

2 0
možnosti
AK

Bych řek, že spíš tragikomik.

3 0
možnosti
PH

P48a15v35e21l 73H32e28m34e56k

11. 12. 2013 10:59

Pane Navrátile, a co jste vlastně tím článkem chtěl sdělit. Mám tomu rozumět tak, že kdo čte blog pana Matějky a nedej Bože s ním dokonce souhlasí je primitiv? Mám za to, že je minimálně slušné jakýkoli názor zvážit a zamyslet se nad ním. Pokud si přečtu článek pana Matějky, ve většině případů s ním souhlasím. Nemám za to, že by nějak překrucoval fakta. Myslím že je logické, pokud člověk obdrží informaci, získá z ní nějaký dojem. Pan Matějka ve svých blozích objasní svůj dojem se získané informace a na základě získaného dojmu napíše co si o tom myslí. Řekl bych, že tohle je normální lidské chování.

Na druhou stranu po přečtení Vašeho blogu jsem nabyl přesvědčení, že pan Matějka Vám nejspíš chodí za ženou. Vzchopte se člověče, buďte trochu jako poručík Dan, nebo Ferda mravenec.

1 2
možnosti
AK

Hemek nepochopil, co Navrátil sděluje...?  :-)))

1 0
možnosti
Foto

přečetl jsem blog, prokousal se diskuzí.

Pana Matějku dvakrát nemusím a každý si o něm můžem myslet své. Ale váš problém, pane Navrátile je, že o každém velice rychle vynášíte příkré soudy, aniž byste dotyčného vůbec znal. Stačí nesouhlas s vaším názorem a pisatel se stává primitivním čtenářem Blesku, nositelem komplexů z nešťastného mládí atd.

Můžete to smazat, minule jste tím vyhrožoval.

4 1
možnosti
PP

R^ (mne tu někdo nahlásil za chudáka vyhynulého Doda...)

2 0
možnosti
Foto

Dobré ráno! Jsem rád, že jste tu měl včera pod vaším článkem díky mně konečně tak živo. Rád pomáhám slabším... ;-)

7 0
možnosti
Foto

Už jste sebral odvahu? Živo tam bylo, ale vesměs samé matějkovštiny na Vaší úrovni. Ani Vás ale moc nehájili. A s tím přístupem, také bída. Humoristický článek má vždy vyšší účast než Vaše jméno, jak jste bláhově podsouval, že si chci zvedat karmu:-)

2 2
možnosti
AK

Naramne krovi vyrostlo zde Matejkovi.

0 0
možnosti
JK

simtě Kovařík

1 0
možnosti
Foto

Už mne nebaví listovat dolů.

Jsou karmohoniči, někteří v skrytu, někteří se tím netají. Stačí jim "úspěch" na světodějném (;-D) blogu iDnes a vnímají se jako velcí spisovatelé, novináři, literáti.

Dnes jsem se tu neobvykle zakecal, ale dobře pobavil.

4 0
možnosti
FV

A je to k něčemu? Vizte v diskuzi "s karmou 43,77 při čtenosti 13799"

3 0
možnosti
Foto

...už se neorientuju kdo komu píše, a tak na závěr přidám solo poznámku...dost přeceňujete pane Navrátile rozměr blogu. Blogeři nejsou myšlenkový předvoj společnosti, jen si tu plácáme a občas si to přečte pár tisícovek lidí. Přesto jsou mezi námi tací, na které nemá ani Franta, kdy jejich svěží myšlenky obletí republiku a ještě se o tom objeví dvě věty v papírových novinách. :-)

7 0
možnosti
Foto

Nenapovídej nebo snadno uhodneme jméno v názvu dalšího blogu ;-D

7 0
možnosti
Foto

František Matějka, toť polobůh iDnes.cz. Přijde do diskuze, odešle jako reakci na článek jeden jediný palec nahoru a plusy se sypou, jak se všichni snaží ukázat, že mají stejný názor jako velký pan Matějka. :-) Zároveň mě upřímně fascinuje styl, jakým upoutává na své články na hlavní stránce blog.idnes.cz - tím úžasně charismatickým pohledem, ze kterého se čtenářům musí podlamovat kolena... :-) Inu, proč ne - jeho volba. Jméno "František Matějka" se ve zdejších kruzích stalo v určitém ohledu prověřenou značkou.

1 0
možnosti
JK
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.