Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Zlatej Kroupa. S tím je aspoň sranda. Vy těmi pseudovtipnými a pseudointelektuáními kecy akorát nudíte, Navrátile.

1 0
možnosti
Foto

Asi ne, když reagujete.:-) Snadná rada. Nečíst. Stejně jako já nečtu Váš blog.:-)

0 1
možnosti
Foto

Tolik blogerů Idnes má? To je i s diskutéry jedna veliká vesnice. Na blogu by to mělo být stejné jako v té vesnici. Na vesnici nezvoníme u dveří sousedů, které nemusíme. Ne tak v blogové vesnici, tam navštěvujeme i ty, se kterými si nemáme co říci, ale musíme jim nadat nebo je přesvědčovat o opačném názoru. Což je blbost, jen tím ztrácíme čas a nikdo přece nezmění svůj názor kvůli nějakým diskuzím na Idnesu. Jsem pro to, když už musíme na pokec, tak jen k těm sousedům, kde jsme vítaní. Případné zlé psy bych s největším klidem mazala.

1 2
možnosti
Foto

Je to tak. Proto se divím, že se tu ta partička drží jako klíšťata. Dobře, poplivali a tak můžou jít plivat o dům dál. A oni ne. Na co čekají. Já řekl svoje, oni řekli svoje a jde se domů... Opravdu NIKDE, na žádném portálu kde publikuji jsem nenarazil na tak zvláštní lidi. Jakýsi divný klan nebo sekta:-). Oni si myslí že mají patent na rozum a blog je jejich? Oni budou určovat co je "dobré" a co je "špatné"? To snad ne.

0 2
možnosti
Foto

Jo, taky si myslím, že těch normálních a rozumných je na Idnes naprostá většina a že lidi jako vy se mezi nimi snadno ztratí, zapadnou a dojdou zapomnění.

2 0
možnosti
Foto

Dobré blogery nějaký Navrátil absolutně nemůže vyvést z míry. Reagují jen "béčka".

0 0
možnosti
Foto

za vrcholně mazané považuji psát neustále o tom, jak mi druzí neustále píší.

Si tak v klidu píši, píši a píši blogy o diskutérech, jak mi píší, píší a píší do diskusí. A co ty ludry na to? Místo, aby se nad sebou hluboce zamysleli, tak píší a píší.....to nelze nechat bez reakce. Bude nejspíš nutno o tom něco řízného napsat.;-D

4 0
možnosti
Foto

To nebyla diskuze. To bylo rádoby vtipno a urážky. ALE HLAVNĚ MLÁCENÍ PRÁZDNÉ SLÁMY. Tím nemíním Vás. Vy jste se těch orgií ducha před tím neúčastnil. Pokud jste si nevšiml, tak opravdoví autoři blogů tam nebyli. A že jsou někteří opravdu dobří. Skutečné machry to nechává chladným.

0 0
možnosti
Foto

P.Navrátile, přece jen Vás budu ještě svojí přítomností otravovat. A to jen proto, že je tu zase sranda ..... Trochu Vám poupravím Vaše mínění o mně, jako o čtenáři Vašich blogů. Začala jsem Vás "vnímat" až tehdy, když jste se opřel do p.Matějky.!!Dřív jsem o Vás neměla ani páru. Čtu články od kohokoliv a vybírám si hlavně podle nadpisu a perexu. Nikoliv podle jména, nejspíš taky proto, že si prd pamatuju, kdo ke kdo. Až na pár výjimek, který znám už nějakej pátek. Vás si holt už pamatovat budu, jelikož ve mně probouzíte "pudy pavlačový baby." .....jo a jen tak na okraj ..... Ve Vašem článku nelze nepoznat, o koho se tentokrát otíráte. Jako bych to včera tušila .....;-D

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nebýt mě, sranda by tu nebyla. Dobrý bloger by se ale k takovým "diskuzím" a výronům jak vaše smečka včera předváděla nikdy  nesnížil. To už nebyla sranda ale trapnost. Nahrávám na smeč. Největší vtipno co umíte (jako smečka) je smajlíkovat. Ti nejvtipnější z vás výroky tzv. zrcadlí, to je otočí tvrzení oponenta proti němu. Absolutní, nulová invence.

0 1
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, jak podstatný rozdíl je mezi bojem a soupeřením. Jinak to, čím se zabývá autor, sám vůbec neřeším. Za ta léta jsem si zvyknul, že lidé jsou různí a jsem za to rád. Naopak mi tady od loňského listopadu chybí anonymní diskutéři. ;-( S těmi panečku byla zábava.

2 0
možnosti
Foto

Jste tolerantní a to je +. Jedině  Vy a pan Nádvorník máte nějaký názor. Proboha proč to čtou, když jim to tak vadí. Včera plácali až do 22:00. Dnes čekali snad od rána...

0 1
možnosti
Foto

Vzpomene si tady někdo, jak se jmenoval ten pán, co tady před časem psal, a co psal jen  a pouze o druhých blogerech? Jeho jméno mi zmizelo z hlavy, ale chtěl se s každým soudit, a prudil, prudil, až se odprudil. Že by reinkarnace?

1 0
možnosti
Foto

Ale, no tak. Nečíst, ignorovat. Radí to 11 lékařů z deseti.

0 0
možnosti
Foto

Kryptokoryny vodu neotravují, ale mění poměr Ph ve vodě ve prospěch své tolerance. A tak například Vallisnerie, které mají raději vodu s nižší kyselostí, v akváriu s kryptokorynami živoří až zajdou. Ale ne všechny Kraptokoryny se chovají tak agresivně, jako odrůda afinis (nevím přesně, jestli ten název píšu správně), a tak třeba jiné kryptokoryny, kterých je spousta druhů,  takové neřádstvo nečiní. Co se týká Vás, a vašeho projevu tady, tak nic, Vám není pomoci...

2 0
možnosti
Foto

Věřím, když vydržíte a neslevíte ze svého standardu posledních článků, že bude kvůli vám nakonec založena nová katedra. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Že jo? Cítím se být tímto pánem doslova ohrožen ve zkoumání... :-)))

1 1
možnosti
Foto

Vyvařené ponožky, 3x zalitý logr. ;-D

Hrdobcem není pouze ten, kdo autora chválí. 

Přechod z tragična do komična, vítejte v Pochovém Krouposvětě. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Dovolím si citovat klasika. Jen nevím, který je ten pravý: "Orel much nelapá". Divím se, že legraci někdo bere až tak vážně...

0 1
možnosti