Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Reagan byl i pro mne statnik kteremu civilizovana populace vdeci za vic nez kdy pripusti. Ale urcite ne faraon, neb absolutni moc americka ustava presidentovi nedava - a behem pulky jeho terminu drzela moc zakonodarnou levice (Democratic Party). Risi zla porazil schopnosti presvedcit druhe ze to jde a ze je to vec a) moralne zadouci b) v americkem zajmu (scenario kdy USA vynika). Nevim kdo je Tvrdik, ale Bush (senior i junior), na americke pomery politici prumerni, by byli pozehnanim pro kteroukoliv evropskou socialni demokracii :-)

0 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

To koukám. Z čeho vnímáte, že oni jsou idioti? Co když idiot jste Vy? Aha?;-)

1 2
možnosti
Foto

To nelze vyloučit. Vám se zahraniční politika USA, tak jak je popisována, zamlouvá?

1 0
možnosti
MR

M23i12l82a39n 23R25a30d18e68k

22. 11. 2013 18:49

on to nebyl jen Reagan, ale ta "svata trojice" Reagan, Wojtyla a Walesa. To aby si mohl Reagan dovolit co si dovolil, a nebyl odstranen coby valecny stvac, tak lidem na Zapade, hlavne v USA, tenkrat znacne doleva, museli Wojtyla a Walesa otevrit oci a ukazat ze v socialismu lide neziji dobrovolne a uz vubec ne blahobytne a stastne. Tenkrat si to mysleli, a kdyz jsem jim rikal opak a poukazoval na disidenty, mavli rukou ze to jsou byvali vykoristovatele co se jim styska po starych casech. A najednou dva nefalsovani delnici z delnickych rodin, proletari. To byla takova stastna shoda okolnosti, a take ze Gorbacov, sice nechtene, pomohl tim ze povolil uzdu, a kdyz se to vymklo, nenechal strilet do vlastniho lidu.

2 1
možnosti
Foto

Ještě jako perličku: sice poněkud neuvážený dotaz na politruka na voj. cvičení po jeho plamenném projevu k rozmístění Pershingů:,, prosím Vás, jaký je rozdíl mezi útočným a obranným klackem"? Fakt, stálo to za ;-D to8-o;-€:-);-)

3 0
možnosti
Foto

Naštěstí ne všichni politici USA byli v oné kategorii. Např. americký polák Zb, Brzezinski, spol.s Vatikánem -,,polský" papež = geniální tah,atd. Jinak zdravím;-)

1 0
možnosti
JP

Jó  se stranou(KSČ) a Sandokanem, zvítězíme nad Reganem

Nejdou mi smailíci :)

0 0
možnosti
PH

za to můžou komoušové.;-D

2 0
možnosti