Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kdysi dávno mi známý při debatě řekl,že máme takové politiky,jakými jsme my sami.Hrubě jsem nesouhlasil,protože já přeci takový nejsem,nekradu a ani nikoho nikde neprotlačuji atd.

S odstupem času mu ale musím,ač nerad, dát za pravdu.Ne,že bych snad začal krást,ale lidé se v politice střídají a nechce se mi věřit,že do politiky jdou jen ti špatní,jak je tam vidíme.Prostě je to vzorek národa,ze kterého je mi celkem špatně,ale jsme to my..

Tím jsem chtěl říct,že souhlasím s autorem článku,který je jistě napsán ze zoufalství nad naším dalším osudem.  :-)

2 0
možnosti
Foto

R^Výstižné zhodnocení politické situace Česka.

0 0
možnosti
AR

A90d65a10m 40R39y84c23h28l51ý

10. 1. 2014 21:34

Celkem souhlas, jen babis se dvěma policejními prezidenty nic udělat nemůže, on bude mít jiné ministerstvo...

2 0
možnosti
PD

Naprostá idiocie.

1. Řídit stát jako firmu je nesmysl. Neschopné zaměstnance firmy můžete propustit, nekvalitní občany státu nikam ven vyhodit nemůžete - musíte je nějak zvládnout. Jistě, mohli bychom jít cestou USA, kterým nevadí, že jim "neperspektivní občané" chcípají po stovkách na chodnících, ale narozdíl od USA nemáme v OSN právo veta a případná humanitární blokáda by pro nás byla podstatně větší ekonomickou ztrátou, než dávat těm, co jsou na okraji společnosti, nějakou záchovnou dávku.

2. Blábol o tom, že velké ryby pobíhají po svobodě, zatímco po malém človíčkovi jdou soudy jako vzteklé, je úplně mimo. Jednak argument "Dokud existuje horší zločinec, který nebyl odsouzen, nemůžete jít po mně, malém zločinčíčkovi", by při dotažení do důsledků znamenal, že soudnictví úplně ukončí činnost, jednak soud jaksi nemůže za to, že malý český člověk si sežene nekvalitního právníka, který neumí správně argumentovat a vydupat mu všechno to, co dokáže vydupat superprávník pro Janouška, a to ani nemluvím o tom, že jednotlivé případy se liší svou složitostí, a i proto mají odlišnou dobu projednávání.

3. I nadále platí, že lidé v této zemi očekávají, že mávnutím kouzelného proutku se v politice objeví nějací svatí bojovníci z hory Blaník a zařídí, aby všechno bylo správně. Nikdo ale není ochotný do politiky vstoupit - a to dokonce ani tak, že by se stal členem politické strany a na místní úrovni připomínkoval vnitrostranické záležitosti. Takže: odkud asi tak mají strany vzít ty kvalitní kádry, které jednoho dne všechno vylepší?

1 14
možnosti
Foto

Myslím, že jste trochu mimo mísu.

8 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.